Щоденник Кредити в 30 МФО

• Автор теми Автор теми Таня1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 438
  • Перегляди Перегляди 10K
В мене 32 МФО з просрочкою 4+ роки. Нікому нічого не платив, бо там вже переплачено по всім по 2-3 тіла кредита.
Був один виконавчий напис нотаріусу який знесли у суді з адвокатом цього форуму.

Такі теми зразу на кол без обговорень ! Повний бред !Реально коли потрібна допомога ,то подругому ,сужу по собі !

на період воєнного стану у вас немає боргу більше тої суми що ви взяли + відсотки за строк кредитування
це при умові що ви щось брали

звідки там 200 к - хз
У мене 30 мфо і десь половина з них з тілами 10, 13, 7, 8, 15 тисяч, решта менше по 3, 5 тис. В сумі десь так і виходить. За цей тиждень я ще не наважилась повністю виписати собі всі тіла кредитів, щось страшно поглянути правді в очі, але найближчим часом це все одно прийдеться зробити

Таня1 То что вы изменили номер, правильно сделали. Не имеет значения, отвечаете вы им или нет, звонить будут тем кого найдут. Лучше их заранее предупредить.
Первой идти на контакт, так себе идея. Игнорьте их, быстрее предложат тело.
Не понимаю почему вам страшно выписывать сумму тела. Да и надо ли их выписывать. Я свои не выписывала, да уже и не помню, сколько у кого брала, да и не горю желанием вспоминать))

У мене 30 мфо і десь половина з них з тілами 10, 13, 7, 8, 15 тисяч, решта менше по 3, 5 тис. В сумі десь так і виходить. За цей тиждень я ще не наважилась повністю виписати собі всі тіла кредитів, щось страшно поглянути правді в очі, але найближчим часом це все одно прийдеться зробити
Я так виписувала) і, до речі, сума тіл виявилася не така велика як я собі спочатку уявляла. Досі є ця табличка на гугл диску з якимось помітками і відмітками, якщо щось закрила?

Назад
Угорі