Кредити. Що робити з початку прострочок?

• Автор теми Автор теми Світлана055
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 190
  • Перегляди Перегляди 11K
Кароче подзвонили сьогодні моїй бабусі, сказали 20000 маю віддати бо займуться мною правоохоронні органи, в бабусі тиск, на мене кричить, в що ж я влізла, а що тепер робити, бабка розповіла тітці,, тітка подзвонила до мами, я навіть не хочу від них брати трубку, думаю може одразу з вікна, щоб не слухати ту мозгойобку, коли ітак жити не хочеться
Не страдайте херньою, а краще спокійно все почніть розрулювати

Кароче подзвонили сьогодні моїй бабусі, сказали 20000 маю віддати бо займуться мною правоохоронні органи, в бабусі тиск, на мене кричить, в що ж я влізла, а що тепер робити, бабка розповіла тітці,, тітка подзвонила до мами, я навіть не хочу від них брати трубку, думаю може одразу з вікна, щоб не слухати ту мозгойобку, коли ітак жити не хочеться
Жити треба ...не дивлячись ні на що.....Я так розумію рідним ви самі не сказали?????От в цьому і ваша помилка.Мфо розказали все так як ім треба.....А тепер фіг ви переконаєте рідню в іншому.....Беріть трубку від батьків.....Зрозумійте іх.....Вони звонять ви не відповідаєте...вони далеко....на емоціях.....візьміть і скажіть все як є.....Батьки ж переживають за вас......Не ігнорьте батьків.....І
Не страдайте херньою, а краще спокійно все почніть розрулювати
І почати треба з розмови з батьками....Це моя думка......

Первое - глубокий вдох и потом выдох - можно с диким криком.
Второе - прыжками с "этажей" первых-последних ситуацию никак Вы не исправите.
Заварите себе зеленого чаю, покурите, можете бифренчика попить)
Третье - родителям и родственникам сказать либо правду (но ждите выноса мозга, даже если все адекватные), либо что это мошенники.
Установите им на телефоны программы для блокировки спама и нежелательных звонков и включайте режим снежинки.
И ждите. Ждите либо выгодных условий для Вас, либо на всякий случай откладывайте деньги на адвоката, который Вам поможет когда придет время.

И вообще - погода норм, вышли бы, прогулялись, подышали свежим воздухом и поменьше читайте смски и берите трубку от незнакомых номеров)
Тут люди с кол-вом МФО -30-35+, и с долгами 300К-800К) и все живы, живут, планируют и наслаждаются жизнью)
и Вам пора, особенно если верить Вашей аватарке)))

Удачи)

Останнє редагування:
Первое - глубокий вдох и потом выдох - можно с диким криком.
Второе - прыжками с "этажей" первых-последних ситуацию никак Вы не исправите.
Заварите себе зеленого чаю, покурите, можете бифренчика попить)
Третье - родителям и родственникам сказать либо правду (но ждите выноса мозга, даже если все адекватные), либо что это мошенники.
Установите им на телефоны программы для блокировки спама и нежелательных звонков и включайте режим снежинки.
И ждите. Ждите либо выгодных условий для Вас, либо на всякий случай откладывайте деньги на адвоката, который Вам поможет когда придет время.

И вообще - погода норм, вышли бы, прогулялись, подышали свежим воздухом и поменьше читайте смски и берите трубку от незнакомых номеров)
Тут люди с кол-вом МФО -30-35+, и с долгами 300К-800К) и все живы, живут, планируют и наслаждаются жизнью)
и Вам пора, особенно если верить Вашей аватарке)))

Удачи)
Та в мене родичі такі що вороги кращі, не розуміють мене, бабка вже думає що хату її заберуть, і всі решту теж так думають, і я не в силі їм це пояснити бо вони собі знають "своє" от бабці сказали 20000 маю віддати і вона вірить їм а не мені, немає в мене адекватної родити, я навіть не хочу трубку від мами брати, краще вже застрілитись, ніж слухати її

Світлана055, до речі, не пам'ятаю, писали вже тут вам чи ні.. ні в якому разі не шукайте зараз якигось "юристів"/"адвокатів" - зараз масово поширене явище, коли шахраї під виглядом допомоги дурять людей, от таких як ви зараз, у паніці

Жити треба ...не дивлячись ні на що.....Я так розумію рідним ви самі не сказали?????От в цьому і ваша помилка.Мфо розказали все так як ім треба.....А тепер фіг ви переконаєте рідню в іншому.....Беріть трубку від батьків.....Зрозумійте іх.....Вони звонять ви не відповідаєте...вони далеко....на емоціях.....візьміть і скажіть все як є.....Батьки ж переживають за вас......Не ігнорьте батьків.....І

І почати треба з розмови з батьками....Це моя думка......
З батьками нема про що говорити, вони просто хочуть винести мозок, я і так на стресі кожного дня,а ще від них зараз чути яка я погана

Та в мене родичі такі що вороги кращі, не розуміють мене, бабка вже думає що хату її заберуть, і всі решту теж так думають, і я не в силі їм це пояснити бо вони собі знають "своє" от бабці сказали 20000 маю віддати і вона вірить їм а не мені, немає в мене адекватної родити, я навіть не хочу трубку від мами брати, краще вже застрілитись, ніж слухати її
бросайте вы свои суицидальные мысли!вам поможет только время и умение забить на всех и всях в том числе и на ближайшее окружение

З батьками нема про що говорити, вони просто хочуть винести мозок, я і так на стресі кожного дня,а ще від них зараз чути яка я погана
Ми всі це слухали в свій час.....остинуть....перебісяться....І все зладиться

поїдьте до бабці, поговоріть з нею, заспокойте її, заодно якщо в бабці смартфон - встановіть програмку "Антиколетор" - пітушки не зможуть додзвонитися

Ну я Вам все описал)
Каждый это проходит по своему) и у всех бывают родственники "изверги")))

Просто, чем Вы больше тянете кота за яйца, тем хуже сами себе делаете - а коту между прочим больно)
У Вас есть муж - уделите время ему, своей семье - а за шарашкины конторы забудьте.

А Бабушке скажите - мошенники и все. и установите им приложения и звонки уйдут в тю-тю)
А если Вы говорите - нет адекватной семьи - то во первых - семья это Ваш муж, а остальное родственники)

Делайте выводы и решайте проблемы спокойно по мере их поступления)

Ну ...не важливо який....не думайте за це.....Ваша головна задача вистрояти нормальний діалог з рідними.....Пояснити....поговорити....
Нічого не зможу їм пояснити бо я бабусі намагалась пояснити що я не 20000 брала, але вона стоїть на своєму і говорить мені те що вона думає, всі думають що я тупа не знаю скільки я маю заплатити за свої кредити, а вони блд знають, не сімейка а ******, краще сиротою бути ніж з такою родиною, тільки обісрати вміють, зараз тітка піде і пів місту розкаже що я набрала кредитів і їй дзвонять??
поїдьте до бабці, поговоріть з нею, заспокойте її, заодно якщо в бабці смартфон - встановіть програмку "Антиколетор" - пітушки не зможуть додзвонитися
В неї нокія яка там програмка... ?

Нічого не зможу їм пояснити бо я бабусі намагалась пояснити що я не 20000 брала, але вона стоїть на своєму і говорить мені те що вона думає, всі думають що я тупа не знаю скільки я маю заплатити за свої кредити, а вони блд знають, не сімейка а ******, краще сиротою бути ніж з такою родиною, тільки обісрати вміють, зараз тітка піде і пів місту розкаже що я набрала кредитів і їй дзвонять??
та хай собі говорить, ну і що

В неї нокія яка там програмка... ?
Режим снежинки от родственников)
и усьо) - проблема решена)

А зеленый чай кстати рулит)

Ну я Вам все описал)
Каждый это проходит по своему) и у всех бывают родственники "изверги")))

Просто, чем Вы больше тянете кота за яйца, тем хуже сами себе делаете - а коту между прочим больно)
У Вас есть муж - уделите время ему, своей семье - а за шарашкины конторы забудьте.

А Бабушке скажите - мошенники и все. и установите им приложения и звонки уйдут в тю-тю)
А если Вы говорите - нет адекватной семьи - то во первых - семья это Ваш муж, а остальное родственники)

Делайте выводы и решайте проблемы спокойно по мере их поступления)
Вот якби в мене була така розуміюча родина і взагалі забила б на мене, я була б рада, а так кожен хоче підлити масла в вогонь, підюджити мене, тим що от, дивись що ти наробила, нам тепер дзвонять погрожують, і тепер хату через тебе заберуть, і взагалі в нашій родині такого не було, ніхто в таке не влазив а ти от влізла, і як тепер з цього вилізти, за що ти так нам зробила, чого тепер до бабки мают дзвонити, та дай їй вік дожити, та ти шо бідуєш, що Ти аж в таке влізла, такого світ не видів....
І це квіточки це всьо слухати, просто нема сил, я і так вже тиждень ні їм ні сплю, просто в шоці з того що відбувається, так щей тепер родина отак підсирає

Назад
Угорі