Кредити. Що робити з початку прострочок?

• Автор теми Автор теми Світлана055
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 190
  • Перегляди Перегляди 11K
А мама теж не в курсах????хтось із рідні знає про кредити?????
Ми ще мамі гроші віддаємо за машину 4000$,ну це віддаємо не мы а мама чоловіка, тому якщо я своїй мамі скажу за кредиты вона мене вб'є

Та не лякайте людину......Ну позвонять кого знайдуть...сусіди...може кого по вулиці.....Не завжди накривають конкретно....восновному євоші і іх похідні люблять прозвони
Я не пугаю не дай бог, предполагаю что села сильнее штормят

А мама теж не в курсах????хтось із рідні знає про кредити?????
Ні, ніхто незнає
Карту перевипустіть хоча б ....
Добре, зрозуміла
ви пишете що 100 тисяч сума.. зможете вчасно її закрити? чи ви просто платите пролонгації, тим самим просто викидаєте гроші у болото?
Платили на початках пролонгації але зрозуміти що нічо з того нема, просто гроші на вітер

Ми ще мамі гроші віддаємо за машину 4000$,ну це віддаємо не мы а мама чоловіка, тому якщо я своїй мамі скажу за кредиты вона мене вб'є
:( :(все ж я вам раджу сказати рідні ....іх перших потрусять .....і прозвонять...Тому скажіть як є.....не тягніть все це довго....мфо з вас всі гроші витягне на пролонгаціі....В мене було 19 мфо....витягли пролонгаціями ого скільки......

Та какое вбье?! Не смешите , но лучше если узнает от вас чем от швыдко гроши например)) или же как вам говорят - мошенники, документы там теряли, или все выплатили а они ещё хотят! Решать только Вам

Та какое вбье?! Не смешите , но лучше если узнает от вас чем от швыдко гроши например)) или же как вам говорят - мошенники, документы там теряли, или все выплатили а они ещё хотят! Решать только Вам
А ті ще й уйні наблабла ....потім фіг відмиєшся....Краще самому сказати...не в подробицях звісно....але нада

А якщо я поміняю місце прописки, це щось змінить?
Да, будите в другом месте прописаны) успокойтесь прошу Вас, у них уже все ваши данные есть и мужа вашего) примите это, и стойте план борьбы с ними и работы с родственниками и окружением и читайте форум, все будет хорошо
А ті ще й уйні наблабла ....потім фіг відмиєшся....Краще самому сказати...не в подробицях звісно....але нада
100% согласен

Світлана055, я б вам радив зробити так:
- поговорити з рідними. краще ви їм розкажете, аніж д*більні дзвонілки наговорять дурниць.
- включаєте на пару місяців абсолютний мороз. збираєте грошики - за пару місяців підуть пропозиції погасити за тіло
- обов'язково прямо нині-завтра йдете в банк і міняєте карточку.
- собі та близьким встановлюєте на телефон програмку "Антиколектор" - вона блокує дзвінки від всяких пітушків.
- ні в якому випадку не берете більше жодного кредиту!!!

:( :(все ж я вам раджу сказати рідні ....іх перших потрусять .....і прозвонять...Тому скажіть як є.....не тягніть все це довго....мфо з вас всі гроші витягне на пролонгаціі....В мене було 19 мфо....витягли пролонгаціями ого скільки......
Мама, тато, сестра рідна, двоюрідна, брат усі за кордоном, в селі бабка, і в місті тітка мами рідна сестра
Ви навіть зараз оплачуєте пролонгаціі із мфо чи з власних зарплат?
Вже не оплачую нічого

Мама, тато, сестра рідна, двоюрідна, брат усі за кордоном, в селі бабка, і в місті тітка мами рідна сестра

Вже не оплачую нічого
Це не убереже від смс ...і вайбера....в чоловіка колишній жінці слали за мене смс ...А вона в Італіі живе.....

Вже не оплачую нічого
І не шукайте зараз гроші......і не продовжуйте оплачувати.......Можете не говорити рідні...але десь хтось ....ве одно може вилізти.....знайдуть роботу минулу....сусідів...друзів...хтось комусь позвоне......і все одно скажуть......
Та звідки вони таке візьмуть?,батьки в Англії вже 10 років
Якщо у батьків нові номера то ні....якщо старі і довго користуються,то можуть....

Вже не оплачуюб
І не шукайте зараз гроші......і не продовжуйте оплачувати.......Можете не говорити рідні...але десь хтось ....ве одно може вилізти.....знайдуть роботу минулу....сусідів...друзів...хтось комусь позвоне......і все одно скажуть......
и это я пугаю??
Та звідки вони таке візьмуть?,батьки в Англії вже 10 років
Пишите все свои мфо, может чего подскажем

Вкладення

• 16279961901857270426212302070619.webp
    16279961901857270426212302070619.webp
    422.1 Кб · Перегляди: 141
  • 16279962177084428626250298577688.webp
    16279962177084428626250298577688.webp
    387.4 Кб · Перегляди: 154
Та ні.....давай на чистоту.....це така фігня,все одно десь може вилізти....а коли твоє оточення знає про проблеми,вже легше ....
Согласен) к меня таких товарищей нашли что я и по 10 лет не видел, за то снова общаемся

Назад
Угорі