Кредитор продал мой долг коллекторам Русский долг

• Автор теми Автор теми мих пет
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 588
  • Перегляди Перегляди 48K
Домовлятись, лише про оплату тіла кредиту. Повірте, знаю, про що говорю. При такій посрочці, це реально. Ну, або чекати виїзну групу., листи всім знайомим, рідним і т.п.
На який день прстрочки вони приїзджають і висилають листи?в мене також там прстрочка два тижні

На який день прстрочки вони приїзджають і висилають листи?в мене також там прстрочка два тижні

Після 50 днів договір від готівочки переходить до грін фактор. Але це також індивідуально. З грін фактор можна домовлятись.

А как Вы с ними договорились?

В мене тут кредиту не було. Але, знаю 100% , що з ними можна домовитись. Вони набагато більше ідуть на поступки чи готівочка. Пробуйте, домовлятись. Повірте, знаю , що говорю.

Хтось на вашу готивочку писав до нацком фину? Якщо так то яркий результат

Хтось на вашу готивочку писав до нацком фину? Якщо так то яркий результат

Я писала. Пришёл ответ что с документов те что предоставила готивочка не чего не ясно. И сума в кабинете все равно растёт

Готівочка и Гринфактор- одна контора,не раслобляйтесь.
Я не розслабилася! Я з Тернопільської обл.от і думаю що буде! Бо тут неможу з своєї області когось знайти тому і питаю

Я не розслабилася! Я з Тернопільської обл.от і думаю що буде! Бо тут неможу з своєї області когось знайти тому і питаю
Не могу найти записи,есть еще и юрфирма,которая предложит услуги по готивочке(тоже их создание).Готивочка упоротоя и недоговорная.

Назад
Угорі