Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Як довго просрочка?Привіт всім
Влізла в кредити, і ось перший позов до суду.
Підкажіть чи я в повній жопі, чи можна ще поборотися?Переглянути вкладення 161380
9 місяцівЯк довго просрочка?
У вас велика сума заборгованості?не дочекаюсь коли ці на мене подадуть нарешті в суд
У мене 33 тис. і +3028 судовий збір.65 к + відсотки
але протермінування мале ще до 3-х місяців
листа присилали, на 30 день протермінування відправили, на 60-й прийшов голубом укрпошти)
з ними треба домовлятись, я то буду судитись бо тіло переплатив вже давноУ мене 33 тис. і +3028 судовий збір.
І я от думаю, якщо я позичу гроші (зараз є така змога), і заплачу той кредит. Чи відкличуть вони заяву?
Це моя сестра. І я подумала, що можливо мені буде легше їй віддавати по трохи, чим тріпати нерви з тими чортами.з ними треба домовлятись, я то буду судитись бо тіло переплатив вже давно
взагалі моя думка така що позичати гроші в людей заради закриття контор — погана ідея, але вирішувати вам
Мабуть, варто проконсультуватися з адвокатом, що можна зробити і вирішите вже, що робити.Привіт всім
Влізла в кредити, і ось перший позов до суду.
Підкажіть чи я в повній жопі, чи можна ще поборотися?Переглянути вкладення 161380
Вітаю. Моя особиста думка. З початком судового процесу нервотріпка навпаки закінчується. Якщо для вас 36к велика сумма, то краще нічого не сплачувати. Найняти адвоката з цього форуму та чекати рішення суду. Сумма яку призначить суд, буде фіксована. Можна віддавати хоч 10 років поки гривня знецінюється. Мінуси - блокування карток і все таке, але це така плата за борги. Я б обрав це.Це моя сестра. І я подумала, що можливо мені буде легше їй віддавати по трохи, чим тріпати нерви з тими чортами.
Дякую за пораду.Вітаю. Моя особиста думка. С судом нервотріпка навпаки закінчується. Якщо для вас 36к велика сумма, то краще нічого не сплачувати. Найняти адвоката з цього форуму та чекати рішення суду. Сумма яку призначить суд, буде фіксована. Можна віддавати хоч 10 років поки гривня знецінюється. Мінуси - блокування карток і все таке, але це така плата за борги. Я б обрав це.
Але рішення за вами.
Якщо наймете адвоката, вам взагалі нічого не протрібно робити. Він все сам онлайнДякую за пораду.
Я не впевнена чи зможу в той день попасти на судове засідання (не живу за місцем прописки). Чи не зроблю я ще гірше собі?
Завтра гляну тут до кого можна звернутися з приводу цього питання.Якщо наймете адвоката, вам взагалі нічого не протрібно робити. Він все сам онлайн
ну тим більшеЦе моя сестра.
Адвокат вийде дешевше, а практика у форумних юристів досить непоганаУ мене 33 тис. і +3028 судовий збір.
І я от думаю, якщо я позичу гроші (зараз є така змога), і заплачу той кредит. Чи відкличуть вони заяву?
Не треба хвилюватись. Суд не кримінальний. Проконсультуйтесь з адвокатом.В мене сьогодні цілий день перепади настрою. То накриває, то беру себе в руки і заспокоююся.
Грошей в сестри вирішила не позичати. Взагалі про цю ситуацію мовчу. Сама влізла, мені і вигрібати це все.
Ви випадково не знаєте до якого адвоката тут на форумі можна звернутися?Не треба хвилюватись. Суд не кримінальний. Проконсультуйтесь з адвокатом.