Щоденник Кредитна яма. Перший позов до суду

• Автор теми Автор теми Yulya1894
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K

Yulya1894

Форумчанин
Дописи
48
Реакції
43
Бали
308
Yulya1894 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт всім
Влізла в кредити, і ось перший позов до суду.
Підкажіть чи я в повній жопі, чи можна ще поборотися?

Останнє редагування модератором:
не дочекаюсь коли ці на мене подадуть нарешті в суд

65 к + відсотки
але протермінування мале ще до 3-х місяців
листа присилали, на 30 день протермінування відправили, на 60-й прийшов голубом укрпошти)

65 к + відсотки
але протермінування мале ще до 3-х місяців
листа присилали, на 30 день протермінування відправили, на 60-й прийшов голубом укрпошти)
У мене 33 тис. і +3028 судовий збір.
І я от думаю, якщо я позичу гроші (зараз є така змога), і заплачу той кредит. Чи відкличуть вони заяву?

І я от думаю, якщо я позичу гроші (зараз є така змога), і заплачу той кредит. Чи відкличуть вони заяву?
з ними треба домовлятись, я то буду судитись бо тіло переплатив вже давно
взагалі моя думка така що позичати гроші в людей заради закриття контор — погана ідея, але вирішувати вам

з ними треба домовлятись, я то буду судитись бо тіло переплатив вже давно
взагалі моя думка така що позичати гроші в людей заради закриття контор — погана ідея, але вирішувати вам
Це моя сестра. І я подумала, що можливо мені буде легше їй віддавати по трохи, чим тріпати нерви з тими чортами.

Це моя сестра. І я подумала, що можливо мені буде легше їй віддавати по трохи, чим тріпати нерви з тими чортами.
Вітаю. Моя особиста думка. З початком судового процесу нервотріпка навпаки закінчується. Якщо для вас 36к велика сумма, то краще нічого не сплачувати. Найняти адвоката з цього форуму та чекати рішення суду. Сумма яку призначить суд, буде фіксована. Можна віддавати хоч 10 років поки гривня знецінюється. Мінуси - блокування карток і все таке, але це така плата за борги. Я б обрав це.
Але рішення за вами.

(У мене йде суд з сенсом, і за 2,5 з половиною роки прострочки, сума яку вони хотять, вже і не така страшна через обізцінення гривні. А там дай бог, може і скинуть частину завдяки адвокату)

Останнє редагування:
Вітаю. Моя особиста думка. С судом нервотріпка навпаки закінчується. Якщо для вас 36к велика сумма, то краще нічого не сплачувати. Найняти адвоката з цього форуму та чекати рішення суду. Сумма яку призначить суд, буде фіксована. Можна віддавати хоч 10 років поки гривня знецінюється. Мінуси - блокування карток і все таке, але це така плата за борги. Я б обрав це.
Але рішення за вами.
Дякую за пораду.
Я не впевнена чи зможу в той день попасти на судове засідання (не живу за місцем прописки). Чи не зроблю я ще гірше собі?

Дякую за пораду.
Я не впевнена чи зможу в той день попасти на судове засідання (не живу за місцем прописки). Чи не зроблю я ще гірше собі?
Якщо наймете адвоката, вам взагалі нічого не протрібно робити. Він все сам онлайн

Адвокат вийде дешевше, а практика у форумних юристів досить непогана

В мене сьогодні цілий день перепади настрою. То накриває, то беру себе в руки і заспокоююся.
Грошей в сестри вирішила не позичати. Взагалі про цю ситуацію мовчу. Сама влізла, мені і вигрібати це все.

Я вибачаюсь, але як тут можна видалити вкладення? Я вчора в паніці загрузила сюди ухвалу про впровадження, а там вказано мій адрес і повне ім'я. Розумію, що тут це нікого не хвилює, але мені самій буде спокійно.

В мене сьогодні цілий день перепади настрою. То накриває, то беру себе в руки і заспокоююся.
Грошей в сестри вирішила не позичати. Взагалі про цю ситуацію мовчу. Сама влізла, мені і вигрібати це все.
Не треба хвилюватись. Суд не кримінальний. Проконсультуйтесь з адвокатом.

Назад
Угорі