Щоденник Кредитна яма. Перший позов до суду

• Автор теми Автор теми Yulya1894
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K
Там купа нюансів. Якщо не погасить борг по ВП,то гаситься шляхом реалізації майна . Не можна переоформити ,наприклад ,будинок ,жити в ньому і пізніше платити по ВП.
Я взагалі писав початково відповідь в контексті запитання : чи кредити переходять.
Про провадження ніхто окрім мене і тебе не згадував. Добре що ми такі обізнані мать його єті 🤐

Я взагалі писав початково відповідь в контексті запитання : чи кредити переходять.
Про провадження ніхто окрім мене і тебе не згадував. Добре що ми такі обізнані мать його єті 🤐
Є що розказать ...🤭

Я намагаюся не думати, але інколи всякі думки недобрі з'являються.
Звичайно, я родичам не хочу залишити про себе таку 'пам'ять"
Тому і запитувала
Намагаюся того мало ,взяти і здатись - так все просто і легко ,ага підти .Не знаю ві що Ви вірете ( в якого ідола ) чи не вірите ,але самогобцям не раді ні де ( будете і там мучитись ) це в любій вірі ,такщо взяли себе до купки ,підборіддя вище і вперед 😉

Телефонувала тільки що з приводу роботи.
Взяли мої дані для перевірки СБ.
Вже нервувати починаю.
Ну як з роботою?
Дізналася моя мама про суд.
Таки прийшов лист?
Доброго дня
А кредит після смерті боржника переходить родичам?
На всякий випадок питаю.
Навіть не думайте про це. Чомусь останнім часом частенько такі запитання. Кредити це ж така дрібниця. У перший час так, здається катастрофа вселенського масштабу. І якраз в цей перший час можна натворити дурниць. Я не знаю, яка там у вас сума боргів. Але будь-яка сума не варта таких думок. Життя прекрасне. Помрійте, порадуйте себе чимось, сплануйте щось приємне. По суду сума у вас не велика. Ну програєте, то програєте. Помаленько виплатите. Головне вилізти з негативу в голові. І у вас зовсім скоро може все налагодитись 🫶

Намагаюся того мало ,взяти і здатись - так все просто і легко ,ага підти .Не знаю ві що Ви вірете ( в якого ідола ) чи не вірите ,але самогобцям не раді ні де ( будете і там мучитись ) це в любій вірі ,такщо взяли себе до купки ,підборіддя вище і вперед 😉
Дякую за підтримку 😊
Ну як з роботою?

Таки прийшов лист?

Навіть не думайте про це. Чомусь останнім часом частенько такі запитання. Кредити це ж така дрібниця. У перший час так, здається катастрофа вселенського масштабу. І якраз в цей перший час можна натворити дурниць. Я не знаю, яка там у вас сума боргів. Але будь-яка сума не варта таких думок. Життя прекрасне. Помрійте, порадуйте себе чимось, сплануйте щось приємне. По суду сума у вас не велика. Ну програєте, то програєте. Помаленько виплатите. Головне вилізти з негативу в голові. І у вас зовсім скоро може все налагодитись 🫶
Доброго дня
З роботою не вийшло 😔. Але не через кредити. Робота на складі, і фізично важка. А я маю проблеми зі спиною. І плюс важко добиратися до місця роботи. Тому я подумала, що мені потрібно гроші заробляти для закриття кредитів, а не на майбутнє лікування. Сьогодні йду на співбесіду на іншу вакансію.
З приводу листа з суду, так мамі його вручили на вулиці, і ще голосно озвучили що це, щоб почули сусіди (то село, і там всі все знають).
З приводу своїх поганих думок. Моя найбільша мрія вилізти з цієї ями, і читаючи форум я надихаюсь.
Але моя мама вважає, що суд це вже кінець. І скільки я її не пояснюю, всеодно вона стоїть на своєму. Тому інколи мене дуже накриває.
Бо коли тобі хочеться підтримки, а тебе ще більше нагнітають. Ну таке...
Мені не потрібно, щоб вона виплачувала мені ті кредити. Мені не потрібні її гроші.
Але просто сказати "все буде добре, ти справишся". Цього було би достатньо.

Останнє редагування:
Робота на складі, і фізично важка. А я маю проблеми зі спиною.
Добре, що не вийшло з такою роботою. І без проблем зі спиною не варто на таких роботах працювати.

Сьогодні йду на співбесіду на іншу вакансію.
Успіхів ❤️

Але моя мама вважає, що суд це вже кінець. І скільки я її не пояснюю, всеодно вона стоїть на своєму. Тому інколи мене дуже накриває.
Бо коли тобі хочеться підтримки, а тебе ще більше нагнітають. Ну таке...
Мені не потрібно, щоб вона виплачувала мені ті кредити. Мені не потрібні її гроші.
Але просто сказати "все буде добре, ти справишся". Цього було би достатньо.
Розумію, що хочеться підтримки. Але інколи люди поруч реагують інкаше. Через свої якісь страхи чи хибні уявлення про масштаб проблеми. Як мінімум, підтримку можна знайти тут. Навіть читаючи історії інших і поради їм, заспокоюєшся.
Думаю, з мамою все налагодиться. Їй тільки треба час.
Всі ті сусіди - взагалі фігня. Живіть своє життя, знаходьте хорошу роботу і утрете їм носа)

Добре, що не вийшло з такою роботою. І без проблем зі спиною не варто на таких роботах працювати.

Успіхів ❤️

Розумію, що хочеться підтримки. Але інколи люди поруч реагують інкаше. Через свої якісь страхи чи хибні уявлення про масштаб проблеми. Як мінімум, підтримку можна знайти тут. Навіть читаючи історії інших і поради їм, заспокоюєшся.
Думаю, з мамою все налагодиться. Їй тільки треба час.
Всі ті сусіди - взагалі фігня. Живіть своє життя, знаходьте хорошу роботу і утрете їм носа)
Дякую 🤗 💜

Доброго дня.
Як написати заяву в суд, щоб мене інформували лише в електронному вигляді, і не прислали листи по місцю реєстрації.

в електронному суді в пункті заяви вибираєте створити в пошуку пишите заява про ознайомлення з матеріалами справи в електронному вигляді, там все буде зрозуміло далі і приклад заяви буде

Вкладення

• Снимок экрана 2025-03-18 161431.webp
    Снимок экрана 2025-03-18 161431.webp
    40.1 Кб · Перегляди: 35
Назад
Угорі