Щоденник Кредитна яма. Перший позов до суду

• Автор теми Автор теми Yulya1894
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 110
  • Перегляди Перегляди 4K
Доброго вечора.
Підкажіть будь ласка, чи приходить повістка в суд по місці реєстрації? Чи тільки з'являється в Дії?
По місці реєстрації ми давно вже не проживаємо, але моїй мамі чомусь саме зараз потрібно їхати туди.
Боюсь, щоб її не чекав там сюрприз.
Паперових повісток давно не бачив. Приходить в е-суд,в дію,на електронну пошту

Адвокат не может гарантировать что-либо. Если говорит, что перспективы так себе, то лучше прислушиваться.
А то модно потом ещё куче денег заплатить захистам и прочей пидерции.
Хотя они ровным счётом ситуацию не изменят)
Ага ,а потім прийти і жалітись ...
Паперових повісток давно не бачив. Приходить в е-суд,в дію,на електронну пошту
Так ,паперових давно не має

Ну ,якби сповіщення у вайбер не є оф.,,документом ,ні хто не признає як оф .,запрошення до суду ( повістка )
Хоч по вайбер,хоч паперовою,все одно.... Ніхто на суди не ходить,принаймні по кредитах...
Це треба було прийти і забрати її на пошті?
Листоноша принесла.

Вже буде, як буде ☹️
Моя мама дуже важка людина, це як почне розпитувати "а що?, "а куди брала", "а навіщо?".
Я своїм взагалі не сказала за цю всю ситуацію, бо не можу наважитися.
В сестри хотіла позичити гроші, то не змогла.
Вона би може і позичила, але думаю без осуду не обійшлося би.

Вже буде, як буде ☹️
Моя мама дуже важка людина, це як почне розпитувати "а що?, "а куди брала", "а навіщо?".
Я своїм взагалі не сказала за цю всю ситуацію, бо не можу наважитися.
В сестри хотіла позичити гроші, то не змогла.
Вона би може і позичила, але думаю без осуду не обійшлося би.
Ой ,тільки не накручуйте Себе ,відпустіть ситуацію ,не пролонгуйте,раз пішли в протермівання ,так ,прийдеться трішки потерпіти ,Ви не перша ,нас тут таких ой ))) читайте ,що не зрозуміло - запитуйте ,і головне ! Не спілкуйтесь ,всі шараги в блок
І да прочитав Ваш пост ,юриста обрали ?

Ой ,тільки не накручуйте Себе ,відпустіть ситуацію ,не пролонгуйте,раз пішли в протермівання ,так ,прийдеться трішки потерпіти ,Ви не перша ,нас тут таких ой ))) читайте ,що не зрозуміло - запитуйте ,і головне ! Не спілкуйтесь ,всі шараги в блок
Дякую за підтримку.
Тут і справді, коли почитаєш історії людей, то розумієш що не одна така.
І все вирішується з часом.
Зато урок на все життя.
Ніяких кредитів в майбутньому.
Краще вже мати фінансову подушку.

Дякую за підтримку.
Тут і справді, коли почитаєш історії людей, то розумієш що не одна така.
І все вирішується з часом.
Зато урок на все життя.
Ніяких кредитів в майбутньому.
Краще вже мати фінансову подушку.
Будь ласка ,а для того цей форум і створено щоб підтримати .Без паніки 👍,проконсультуватись можна у всих форумських юристів без коштовно ,а там вирішете кого обрати

Будь ласка ,а для того цей форум і створено щоб підтримати .Без паніки 👍,проконсультуватись можна у всих форумських юристів без коштовно ,а там вирішете кого обрати
Я вчора консультувалася з адвокатом з форуму. Нічого доброго він мені не сказав. Не гарні перспективи по цій справі, він навіть братися не буде.
Але дякую що зразу про це сказав. Бо могла попасти на такого, який би спочатку би витяг гроші, а потім тільки руками розвів.

Я вчора консультувалася з адвокатом з форуму. Нічого доброго він мені не сказав. Не гарні перспективи по цій справі, він навіть братися не буде.
Але дякую що зразу про це сказав. Бо могла попасти на такого, який би спочатку би витяг гроші, а потім тільки руками розвів.
Можете ,надати документи усім ,за це гроші не беруть ,так ,це хоть чесно ,не вішайте носа ))) це не смертельно ,я двічі їзжу в банк ,заблокована картка ,але визначений рахунок ,але треба отримувати в касі ,заходжу як до знайомих )))
Знаходьте трішки позитива 😉,зараз у нас відбуваються набагато гірші речі

Можете ,надати документи усім ,за це гроші не беруть ,так ,це хоть чесно ,не вішайте носа ))) це не смертельно ,я двічі їзжу в банк ,заблокована картка ,але визначений рахунок ,але треба отримувати в касі ,заходжу як до знайомих )))
Знаходьте трішки позитива 😉,зараз у нас відбуваються набагато гірші речі
Ви праві😌
Це не найгірше що може статися в теперішній час.
Поспілкувалася з вами, і справді легше стало.
Дякую, що заспокоїли.

Назад
Угорі