Кредит +закритий

• Автор теми Автор теми Клара
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 25
  • Перегляди Перегляди 2K
Ні слава богу в мене чоловік дуже совісний,він дуже переживає ,так що він тепер в Одесі на роботі,і всьо що заробить то треба на кредити і ще не стає,а я при надії чекаю 3дитинку Тай живем простенько,треба доробляти кімнати,але сказав чоловік що віддати кредити і аж тоді ремонти
Як чудово! Успіхів вам з закриттям! А мій підтримав морально, а фінансово, сказав розбирайся з своєї зп, а він буде сім'ю забезпечувать. На третєньке не можу вмовить, як на мене як раз час, а він не хоче(((

Як чудово! Успіхів вам з закриттям! А мій підтримав морально, а фінансово, сказав розбирайся з своєї зп, а він буде сім'ю забезпечувать. На третєньке не можу вмовить, як на мене як раз час, а він не хоче(((
Дякую гарно і вам також,у вас багато є мфо?

Как это понимать

Вкладення

• Screenshot_20200522_091719_com.google.android.apps.messaging.webp
    Screenshot_20200522_091719_com.google.android.apps.messaging.webp
    32.7 Кб · Перегляди: 50
Доброго вечора!Хочу поділитися радістю,чоловік закрив кредит +,то чоловіку звонили і домовилися щоб віддати 3000грн,а брала 2000,а кредит+тільки вислав на вайбер що ваш кредит повністю закритий, лиш боюся щоб дальше не було проблем,але я думаю що потрібно зберігати квитанції і буде все ок,бо я вагітна і мені треба щоб було все добре
Справку о закрытие просите.

Назад
Угорі