Кредит касса звонит матери и угрожает судом

Ух, церберы прямо, дресированные:diablo:
Таки да. А сегодня ещё и от швыдко гроши письмо пришло по почте. Мол заплатить и т.д. Пришлось сменить обе сим карты, что бы не слышать ни кого. Так теперь вылавливаю письма в почтовом ящике. Хорошо хоть успеваю первым, а то историк и конфликта мне не избежать

Ух, церберы прямо, дресированные:diablo:
Наче і пофіг, але страшно(труханить). З сайта поняла, що реально їзде тільки Готівочка. А цим я платити нічого не буду, в нацком написла.

Готивочка ездит на дом или на работу?!
пишуть що додому, а хто їх знає на що в них наглості хвате, мені сьогодні написали що будуть писати на імя директора заяву з уточненням чого в мене затримка по зарплаті. шукаю гроші щоб їх закрити

пишуть що додому, а хто їх знає на що в них наглості хвате, мені сьогодні написали що будуть писати на імя директора заяву з уточненням чого в мене затримка по зарплаті. шукаю гроші щоб їх закрити
Да уж. Мне только домой письма шлют, но не все. Из 25+ МФО, 4 стабильно-постоянно.

Ребята, я проплатили этих Козлов. Теперь каждый вечер их задрачиваю под запись. Кому интересно, пишите, пришлю аудио. Бросают трубки бедняги

Пришло вот такое письмо. Как на него реагировать? Что за бред?

❗ КредитКаса. Заява до передачі до суду ❗

20 апреля 2019, 10:09:41
ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

20.04.2019 р.

Шановний......

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором № 0139-4844 від 12.03.2019 р. компанія розпочала підготовку позовної заяви для передачі Вашої справи до суду.

Остання можливість не допустити судового
розгляду – сплатити борг
5 340 грн!

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Сплатити платіж
Подовжити строк
Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть тут

Відповідно до чинного законодавства України, у разі примусового стягнення заборгованості, Ви будете зобов'язані сплатити витрати, пов'язані з процедурою судового стягнення. Нижче у листі розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі.

УВАГА!
Сплатіть борг і Ви уникнете додаткових витрат до загальної суми заборгованості у розмірі 7 790 грн*

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

+38 044 333 51 43

Розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі:

Борг на 20.04.2019 р.

5 340 грн.

Державне мито за подачу позовної заяви і витрати на IТЗ (інформаційно-технічне забезпечення) судового засідання

750 грн

Витрати на правову допомогу (адвоката)

5 890 грн.

Витрати на оплату послуг представників позивача

150 грн.

Витрати на оцінку майна боржника

1 000 грн.

Висновок: Прогноз 7 790 грн дод. витрат

Отже, сплативши борг до судового розгляду, Ви уникаєте додаткових витрат у розмірі 7 790 грн**

* За рішенням суду, відповідно до ст. 81, ст. 84, ст. 88 ЦПК України позичальник буде зобов'язаний сплатити не лише накопичену суму боргу і відсотки, але і усі витрати, пов'язані із стягненням боргу,а також судові витрати. Суму заборгованості можуть віднімати з його зарплати або можуть накласти арешт на майно боржника з метою подальшого його продажу і перерахуванням виручених коштів в рахунок погашення боргу.

** Ці розрахунки є приблизними, точні суми будуть розраховані в ході судочинства. Після прийняття судом рішення і його виконання Виконавчою службою, з Боржника будуть стягнуті в примусовому порядку усі витрати пов'язані із стягненням заборгованості.
Мне тоже такое приходило...
Потом опять просили оплатить, раза два без суда.
А сегодня опять иск готовят.
Не решительные вовсе)!

всім доброго дня
комусь ще прийшло

Вкладення

• Picture2.webp
    Picture2.webp
    12.1 Кб · Перегляди: 56
всім доброго дня
комусь ще прийшло
Ага))) прям будете звезда на всех заголовках известных изданий))) а может даже передачу про вас снимут ,типа "Говорить Україна"))))

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!
м. Київ​
08.05.2019 р.​
Розшукується ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ у зв'язку з тим, що для нього/неї є фінансова пропозиція.
Усіх, хто має , будь-які відомості про місце проживання або контактні телефони цієї особи, бачився з цією людиною або володіє будь-якою іншою інформацією про нього/неї,
просимо негайно повідомити усю наявну інформацію по цій людині за вказаними номерами телефонів або передати лист.
+38 044 333 51 43
Эт кого они просят сообщить о розыске? От меня мне передать что ли?

это что за дичь? что-то новое придумали? не вкурил ничего...

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ​
08.05.2019 р.​

Розшукується ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ у зв'язку з тим, що для нього/неї є фінансова пропозиція.
Усіх, хто має , будь-які відомості про місце проживання або контактні телефони цієї особи, бачився з цією людиною або володіє будь-якою іншою інформацією про нього/неї,
просимо негайно повідомити усю наявну інформацію по цій людині за вказаними номерами телефонів або передати лист.
+38 044 333 51 43
Эт кого они просят сообщить о розыске? От меня мне передать что ли?
А мне это прислали, интересно подадут ли они в суд

Вкладення

• Screenshot_20190508-113956.webp
    Screenshot_20190508-113956.webp
    45.5 Кб · Перегляди: 53
Назад
Угорі