Кредит касса звонит матери и угрожает судом

Что-то они в последнее время вообще озверели...один день просрочки - позвонили уже четверо их сотрудников, разговоры в довольно жёсткой форме и интонации, бескомпромиссные и требовательны

Это точно, кто то писал, что наверное у них ПМС, ребята они уже достали, такое чувство что их мало **..

Это точно, кто то писал, что наверное у них ПМС, ребята они уже достали, такое чувство что их мало **..
Что самое интересное: я говорю ваша сотрудница 20 минут назад дала время до 29:00 вечера, а вы мне до 15:00 - вы вообще контактируйте между собой?! Она мне ответила, что это не моё дело и положила трубку

Я им не плачу с 2017 года год тишины и вот 10 дней уже как вспомнили что я есть) кроме пиздабольсва ничего нет) угрожают родителей затрагивают... совет вам все кто боится разговаривайте с ними как и они с вами )

Сьогодні перший день просрочки, звонили пробували загрузити і не получилось. Напевно новеньких набрали(( грозились що завтра вже будуть звонити та листи писати по всіх адресах. А моя відповідь ім не подобається, ну що за народ такий((

Присоединяюсь к Вам, господа хорошие... с завтрашнего дня эта гнилокасса тоже в просрочку уходит, вместе с "Павликом" и с1сЬками ... у меня завтра джекпот))) плюс маники и КФ уже позади, а на очереди ещё четыре утыренных конторы. Впереди меня ждет светлое будущее))) Пока что морожусь ото всех, ибо 2 года чертей кормил а как уперся в финансы и на первой очереди стояли маники - в электронке просил реструкт адекватный ... ответ меня так опечалил, что я решил забить и на них и на последующих 7 товарищей))) Будем посмотреть как говорится.

Это ж звездень такая, грех не поставить)) заслужила
Пришло вот такое письмо. Как на него реагировать? Что за бред?

❗ КредитКаса. Заява до передачі до суду ❗

20 апреля 2019, 10:09:41

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

20.04.2019 р.

Шановний......

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором № 0139-4844 від 12.03.2019 р. компанія розпочала підготовку позовної заяви для передачі Вашої справи до суду.

Остання можливість не допустити судового
розгляду – сплатити борг
5 340 грн!

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Сплатити платіж
Подовжити строк
Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть тут

Відповідно до чинного законодавства України, у разі примусового стягнення заборгованості, Ви будете зобов'язані сплатити витрати, пов'язані з процедурою судового стягнення. Нижче у листі розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі.

УВАГА!
Сплатіть борг і Ви уникнете додаткових витрат до загальної суми заборгованості у розмірі 7 790 грн*

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

+38 044 333 51 43

Розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі:

Борг на 20.04.2019 р.

5 340 грн.

Державне мито за подачу позовної заяви і витрати на IТЗ (інформаційно-технічне забезпечення) судового засідання

750 грн

Витрати на правову допомогу (адвоката)

5 890 грн.

Витрати на оплату послуг представників позивача

150 грн.

Витрати на оцінку майна боржника

1 000 грн.

Висновок: Прогноз 7 790 грн дод. витрат

Отже, сплативши борг до судового розгляду, Ви уникаєте додаткових витрат у розмірі 7 790 грн**

* За рішенням суду, відповідно до ст. 81, ст. 84, ст. 88 ЦПК України позичальник буде зобов'язаний сплатити не лише накопичену суму боргу і відсотки, але і усі витрати, пов'язані із стягненням боргу,а також судові витрати. Суму заборгованості можуть віднімати з його зарплати або можуть накласти арешт на майно боржника з метою подальшого його продажу і перерахуванням виручених коштів в рахунок погашення боргу.

** Ці розрахунки є приблизними, точні суми будуть розраховані в ході судочинства. Після прийняття судом рішення і його виконання Виконавчою службою, з Боржника будуть стягнуті в примусовому порядку усі витрати пов'язані із стягненням заборгованості.

Пришло вот такое письмо. Как на него реагировать? Что за бред?

❗ КредитКаса. Заява до передачі до суду ❗

20 апреля 2019, 10:09:41
ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

20.04.2019 р.

Шановний......

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" за кредитним договором № 0139-4844 від 12.03.2019 р. компанія розпочала підготовку позовної заяви для передачі Вашої справи до суду.

Остання можливість не допустити судового
розгляду – сплатити борг
5 340 грн!

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Сплатити платіж
Подовжити строк
Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть тут

Відповідно до чинного законодавства України, у разі примусового стягнення заборгованості, Ви будете зобов'язані сплатити витрати, пов'язані з процедурою судового стягнення. Нижче у листі розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі.

УВАГА!
Сплатіть борг і Ви уникнете додаткових витрат до загальної суми заборгованості у розмірі 7 790 грн*

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

+38 044 333 51 43

Розрахунок можливих витрат у разі судового розгляду по Вашій справі:

Борг на 20.04.2019 р.

5 340 грн.

Державне мито за подачу позовної заяви і витрати на IТЗ (інформаційно-технічне забезпечення) судового засідання

750 грн

Витрати на правову допомогу (адвоката)

5 890 грн.

Витрати на оплату послуг представників позивача

150 грн.

Витрати на оцінку майна боржника

1 000 грн.

Висновок: Прогноз 7 790 грн дод. витрат

Отже, сплативши борг до судового розгляду, Ви уникаєте додаткових витрат у розмірі 7 790 грн**

* За рішенням суду, відповідно до ст. 81, ст. 84, ст. 88 ЦПК України позичальник буде зобов'язаний сплатити не лише накопичену суму боргу і відсотки, але і усі витрати, пов'язані із стягненням боргу,а також судові витрати. Суму заборгованості можуть віднімати з його зарплати або можуть накласти арешт на майно боржника з метою подальшого його продажу і перерахуванням виручених коштів в рахунок погашення боргу.

** Ці розрахунки є приблизними, точні суми будуть розраховані в ході судочинства. Після прийняття судом рішення і його виконання Виконавчою службою, з Боржника будуть стягнуті в примусовому порядку усі витрати пов'язані із стягненням заборгованості.
Мне точно такое же пришло. Никуда они не подадут

Давно приходило Вам такое письмо и как часто?

Дозвониться мне они не могут, сменил симки, вот и пишут на майл. Хотя на прошлой неделе и в почтовом ящике нашёл письмо от них! Приехать домой они могут или нет?

На поошлой недели пришло. Раньше по-моему тоже приходило такое. Письма это их слабость. Я их вообще уже не читаю и не открываю. Это все бред что там написано

Дозвониться мне они не могут, сменил симки, вот и пишут на майл. Хотя на прошлой неделе и в почтовом ящике нашёл письмо от них! Приехать домой они могут или нет?
НЕТ. не бойтесь. Они письма пишут всем и на почту и на мейл. Ничего они вам не слелают. Вы в нацком писали на них?

А по поводу приезда на дом???

На поошлой недели пришло. Раньше по-моему тоже приходило такое. Письма это их слабость. Я их вообще уже не читаю и не открываю. Это все бред что там написано

НЕТ. не бойтесь. Они письма пишут всем и на почту и на мейл. Ничего они вам не слелают. Вы в нацком писали на них?

Нет, ещё не писал

Нет, ещё не писал
Напишите. Они после этого идут на уступки.

Где найти их юридический адрес, что бы потребовать от них договор
Ма сайте должен быть наверно. в личном кабинете скачайте договор.

С начала написать в нацком, потом попросить у них договор?!

Я не могу зайти в кабинет, там нужен старый номер, а я сменил симку

Присоединяюсь к Вам, господа хорошие... с завтрашнего дня эта гнилокасса тоже в просрочку уходит, вместе с "Павликом" и с1сЬками ... у меня завтра джекпот))) плюс маники и КФ уже позади, а на очереди ещё четыре утыренных конторы. Впереди меня ждет светлое будущее))) Пока что морожусь ото всех, ибо 2 года чертей кормил а как уперся в финансы и на первой очереди стояли маники - в электронке просил реструкт адекватный ... ответ меня так опечалил, что я решил забить и на них и на последующих 7 товарищей))) Будем посмотреть как говорится.

Давно морозите всех?

У меня КредитКасса сами остановили сумму долга, без НацКома, но смски шлют разные...

через 4 мес просрочки каса мне предложили списать начисленные % и оплатить сумму чуть больше тела
неслыханная роскошь
однако я им ответила, что после их надоедливых звонков в теч 4 мес меня это не устраивает
и вообще луна полная, я нервная, меня больше не тревожить

А мені ось таке прийшло
КредитКаса. Передача до колекторської компанії ❗

ПОПЕРЕДЖЕННЯ!

м. Київ

21.04.2019 р.

Відповідно до п. 7.5. кредитного договору №// від 22.12.2018 р. ТОВ "УКР КРЕДИТ ФІНАНС" планує передати право стягнення Вашого боргу до Колекторської Компанії, що надалі може викликати складнощі і проблеми не лише для Вас, але і для Ваших рідних і близьких.

Колекторські компанії ефективно і успішно стягують борги шляхом використання таких методів:

1. Візити спеціально навчених виїзних груп
  2. Пошук інформації про боржника силами власної служби економічної безпеки
  3. Використання спеціалізованих технічних засобів для доведення до боржника інформації про необхідність погасити заборгованість
  4. Співпраця з правоохоронними органами у разі виявлення фактів шахрайства
Погасіть заборгованість, не допустіть залучення Колекторської Компанії до стягнення Вашої заборгованості.

Що робити, вони реально можуть передати колекторам, чи це очередна страшилка. В нацком на них написала, пролонгаціями тіло закрила. В почтовому ящику за тиждень 4 листа.

Після того як попали на мій не дуже хароший настрій не дзвонять, інколи приходе смс.

Давно морозите всех?

У меня КредитКасса сами остановили сумму долга, без НацКома, но смски шлют разные...
Только начало :Маники - неделя, КФ 3 дня, сегодня с1сЬки+Динеро+Кредиткаса ... через неделю еще 4. Пока что полный игнор, режим *снежинка*. Не имею о чём (финансов ноль) с ними говорить и не хочу))) Пока что культурно присылают СМС, мол оплатите без потери репутации и т.п ... Но это ненадолго)))

Аналогичная ситуация. Денег нет, звонят контактным лицам. Алекс и Е грши, нашли контакты 7 летней давности. Нашли их домашний городской в Херсоне!!! И по вечерам звонят им.
Как они нашли их, понятия не имею.

Назад
Угорі