Кредит касса идёт на уступки? Лояльные условия погашения кредита

• Автор теми Автор теми Oxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 598
  • Перегляди Перегляди 41K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
malaya, Який борг був зараз немаю можливості подивитися ,Нацкомфін відповідь надіслав через місяць.Буду писати повторно ,бо пролонгаціями оплачено і тіло і душу.

malaya, Який борг був зараз немаю можливості подивитися ,Нацкомфін відповідь надіслав через місяць.Буду писати повторно ,бо пролонгаціями оплачено і тіло і душу.
Мне сегодня пришло с Нацкома по ним, но в кабинете они остановили и списали давно уже.

Вкладення

• 0D6BE6DF-6CDF-49EA-A971-C370B59952D4.jpeg
    0D6BE6DF-6CDF-49EA-A971-C370B59952D4.jpeg
    1.1 Mб · Перегляди: 52

Повна жесть :ahaha::ahaha::ahaha: нагинає мужик по телефону КредитКасу !!!
Увага:D мат на маті :diablo:

Hardram007, ну да :ahaha: беспредельно жжет !!!

Три діалоги з півнями КредитКаса :ahaha:
Наталя vs КредитКасса.

Это на контактный пришло "знаходиться в першій десятці на внесення до списку Боржників за договором 0087-9811. Повідомте про це боржника. 0443335143, для сплати тисніть: creditkasa.com.ua/p?A879811"

Это на контактный пришло "знаходиться в першій десятці на внесення до списку Боржників за до:lol::ahaha:говором 0087-9811. Повідомте про це боржника. 0443335143, для сплати тисніть: creditkasa.com.ua/p?A879811"
Я тоже в этой десятке как и еще человек пару тройку тысяч :ahaha::lol::ahaha:

В мене теж є кредит у них проценти ростуть швидко)))Чи можуть подати в суд???

Увага! Терміново погасіть борг 11 628,79 грн або подовжите кредит, сплативши 6 939,74 грн за договором ! Компанія направила Попередження офіційним листом на Вашу адресу. Тисніть для сплати: creditkasa.com.ua/p?A879811. 0443335143
Какое предупреждение еще можно слать? На бумагу и конверты денег не жалеют.

Увага! Терміново погасіть борг 11 628,79 грн або подовжите кредит, сплативши 6 939,74 грн за договором ! Компанія направила Попередження офіційним листом на Вашу адресу. Тисніть для сплати: creditkasa.com.ua/p?A879811. 0443335143
Какое предупреждение еще можно слать? На бумагу и конверты денег не жалеют.
Че то их попередження ни как доехать ко мне уже пол месяца не могут :favicon::ahaha: походу бумага у них уже тю тю сделала:труселя:

Alex Alex, доехало их предупреждение сегодня до меня. Нового там нет ничего: запрет на выезд заграницу, опять что нигде больше никогда не дадут кредитов. Короче как обычно. Пугают судом.

ответа от нацфина еще не было,но в лк списали,не знаю,увеличивается сумма или нет,завтра посмотрю,но все равно много оставили

Alex Alex, доехало их предупреждение сегодня до меня. Нового там нет ничего: запрет на выезд заграницу, опять что нигде больше никогда не дадут кредитов. Короче как обычно. Пугают судом.
Подожду еще тогда чуток)) не будет - мозги им вынесу :diablo::spiteful:

Dusha, так що зробила кредит каса після звернення до Нацкомфіна? Унас так само пролонгаціями перекрито тіло в кілька разів. Вчора написав на них звернення через форму на офіційному сайті, зразок взяв на форумі, не прикріпив скрінщот договору та ІНН. Розглянуть без них? Можна написати повторно?

Kameli, указал. Номер и дату.

Терміново зателефонуйте в УКР КРЕДИТ ФІНАНС. Ви знаходитесь в першій десятці на внесення в Список Боржників. 0443335143. Зачем?)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі