Кредит касса идёт на уступки? Лояльные условия погашения кредита

• Автор теми Автор теми Oxa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 598
  • Перегляди Перегляди 41K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Тока хотел дополнить сюда в тему.Мальчик Валера,если шо)))))))))Я блин как услышал шо оно еще и Валера.
Был прикол,звонок,раз два три..Не взял я трубку.Ну перезваниваю,и тут на гар.линию.Говорю,мне званили тут трали вали.Ну короче,перекл меня девочка на моего Валеру,он Ало!Я говорю ему,Валера,так шо мы делать будет,оно мне-я не знаю.Как вы будете погашить.-Я ему,-ну не знаю.Не хочется...

А в чём разница, сам он отключился или я первая сбросила?
если вы бросаете трубку им это идет в зачет как то что они достали должника морально, а это как-то плюс к ихний ставке в зп ,кто так рассказывал, по-моему верефикатор

если вы бросаете трубку им это идет в зачет как то что они достали должника морально, а это как-то плюс к ихний ставке в зп ,кто так рассказывал, по-моему верефикатор
А если я вообще не отвечаю на звонки?

Zohan89, этот сладенький пупсик по ходу один работает в этой шняге... На всех видео о кредит касса почти всегда его голос... :D

в основном сливают банки особенно приват.
То что приват шлюшка давно известно,вчера на карту зашли деньги,моментально в туже минуту майкредит пытался списать 13500 :dash1:,не забываем ставить в банкинге лимит на оплату в интернете 0 гривен:dance4:.Итог Приват и:drinks: Майкредит есть договоренности.

• Подобається
Реакції: Jack
Тетяна повинен терміново погасити 11 066,11 грн за 0087-9811, для сплати тисніть: creditkasa.com.ua/p?A879811. Повідомте про це боржника. Компанія планує передати справу до колекторської компанії, повідомлення надіслано офіційним листом. 0443335143

Тетяна повинен терміново погасити 11 066,11 грн за 0087-9811, для сплати тисніть: creditkasa.com.ua/p?A879811. Повідомте про це боржника. Компанія планує передати справу до колекторської компанії, повідомлення надіслано офіційним листом. 0443335143
А мені ось таке прислали Передача в Деб.
ВИМОГА ОПЛАТИ!

м. Київ

13.02.2019 р. Мої фіо

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» за кредитним договором від р. Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.

Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження.

Терміново сплатіть Ваш борг ......

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Сплатити платіж
Подовжити строк
Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть тут

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

+38 044 333 51 43

WWW.CREDITKASA.COM.UA

ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС», 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, будинок 26, офіс 407

| 067 373 3 757 | 099 373 3 757 | 063 373 3 757 | 044 333 5 222 | [email protected]

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:
Вміст цього електронного листа та будь-яких вкладень в ньому, призначений виключно для адресата та може містити конфіденційну інформацію. Якщо ви не є визначеним одержувачем цього повідомлення, негайно сповістить відправника, відправивши повідомлення, а потім видаліть це повідомлення та всі вкладення.
Коректне відображення тексту електронної пошти та вкладень було перевірено на платформі Windows за допомогою Інтернет-браузера Google Chrome.
Передача електронної пошти не може бути гарантовано безпечною або без помилок, оскільки інформація може бути перехоплена, пошкоджена, втрачена, знищена, надходить пізно або неповно. Отже, відправник не несе відповідальності за будь-які помилки чи упущення у змісті цього повідомлення, які виникають в результаті передачі електронної пошти.

Я шахрайка:beee:І мене посадять на 12р:ahaha:

Irish@, ой,пугалки,я вот скоро доберусь до п/я по месту прописки,думаю там уже тонна макулатуры

Irish@, а сколько просрочка. Моя знакомая тоже кассе должна и говорит, что ей поx...й, платить не буду. И парочке банков тоже не платит. И пофиг веники...

Irish@, а сколько просрочка. Моя знакомая тоже кассе должна и говорит, что ей поx...й, платить не буду. И парочке банков тоже не платит. И пофиг веники...
У меня уже около месяца.Письма шлют и несколько рас уже звонили.Я пролонгировала пару рас,но больше не буду.Задолбали(((

А мені ось таке прислали Передача в Деб.
ВИМОГА ОПЛАТИ!

м. Київ

13.02.2019 р. Мої фіо

В результаті порушення Вами зобов'язань перед ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС» за кредитним договором від р. Вашу справу передано в роботу Департаменту Економічної Безпеки компанії і найближчим часом можливе прибуття співробітників департаменту по місцю Вашої роботи і проживання.

Мета візиту – перевірка достовірності інформації, наданої Вами при отримані кредиту, на предмет виключення складу злочину за ст. 190 «Шахрайство», ст. 192 «Нанесення майнового збитку шляхом обману або зловживання довірою», ст. 222 «Шахрайство з фінансовими ресурсами» КК України. Максимальним покаранням за даними статтями може бути позбавлення волі строком до 12 років з конфіскацією майна.

Можливий візит за місцем проживання Ваших рідних і близьких для пошуку інформації про місце Вашого знаходження.

Терміново сплатіть Ваш борг ......

Для сплати виберіть суму та натисніть кнопку нижче

Сплатити платіж
Подовжити строк
Дізнатися як ще можна сплатити, натисніть тут

Отримати детальну інформацію щодо заборгованості Ви можете за номером телефону:

+38 044 333 51 43

WWW.CREDITKASA.COM.UA

ТОВ «УКР КРЕДИТ ФІНАНС», 01133, м. Київ, бул. Лесі Українки, будинок 26, офіс 407

| 067 373 3 757 | 099 373 3 757 | 063 373 3 757 | 044 333 5 222 | [email protected]

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ:
Вміст цього електронного листа та будь-яких вкладень в ньому, призначений виключно для адресата та може містити конфіденційну інформацію. Якщо ви не є визначеним одержувачем цього повідомлення, негайно сповістить відправника, відправивши повідомлення, а потім видаліть це повідомлення та всі вкладення.
Коректне відображення тексту електронної пошти та вкладень було перевірено на платформі Windows за допомогою Інтернет-браузера Google Chrome.
Передача електронної пошти не може бути гарантовано безпечною або без помилок, оскільки інформація може бути перехоплена, пошкоджена, втрачена, знищена, надходить пізно або неповно. Отже, відправник не несе відповідальності за будь-які помилки чи упущення у змісті цього повідомлення, які виникають в результаті передачі електронної пошти.

Я шахрайка:beee:І мене посадять на 12р:ahaha:
Стандартный набор

Irish@, у меня 2 месяца. Так и в розыск подавали, и инспекторов выслать собирались, и в БКИ писать передавать мое дело собрались ( только дела то нет) . все по стандарту.

злой однако )

Мне сегодня прислали

bizya, мальчик *** решил что он всесилен.

Вкладення

• Screenshot_20190219-125439.webp
    Screenshot_20190219-125439.webp
    43.8 Кб · Перегляди: 72
Сьогодні прийшов лист,що до мене є фінансова пропозиція.що вони пропонують?просрочка 1.5 місяці.
Хтось знає чому я не можу дивитись вкладення??декілька днів тому дивилась а тепер-помилка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі