- Дописи
- 7510
- Реакції
- 13979
- Бали
- 3480
Lucifer не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Почитал комменты. Даже там стандартный набор их фраз. На большее не способны мышы
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Головне щоб батькам нічого дурного не говорилиПочитал комменты. Даже там стандартный набор их фраз. На большее не способны мышы

ну адрес он назвал, можно организовать туда выездную группу и частных исполнителей
КредитКасаУкркредитфінанс - влаштування на роботу
![]()
КредитКасаУкркредитфінанс - влаштування на роботу
![]()

Подгорел паренёк)))

В мене теж таке було))кричить ніби його ріжуть і відключається.неадеквати.

Я так испугалась за него говорю не нервничайте так нервные клетки не восстанавливаютсяВ мене теж таке було))кричить ніби його ріжуть і відключається.неадеквати.
![]()
Так Надежда умирает последней думаю а вдруг поможет ...Визжал что ему платят за то что он ноги об меня вытераетОлечка, ну если он в армию пойдет то поверьте мужика там с него не сделают.будет дочь полка
Я за цього хлопчинку взагалі дуже хвилююся! Коли з ним розмовляю, то боюсь навіть щось лишнє сказати... Думаю, візьму ляпну щось, а воно розплачеться, то ще з роботи його виженуть і де воно, таке бідове, життям ображене, нову знайде...Я так испугалась за него говорю не нервничайте так нервные клетки не восстанавливаются
Че то пропали у меня наверное Нацком проверяетЯ за цього хлопчинку взагалі дуже хвилююся! Коли з ним розмовляю, то боюсь навіть щось лишнє сказати... Думаю, візьму ляпну щось, а воно розплачеться, то ще з роботи його виженуть і де воно, таке бідове, життям ображене, нову знайде...
Да по ходу он жизнью обижен с рождения...Я за цього хлопчинку взагалі дуже хвилююся! Коли з ним розмовляю, то боюсь навіть щось лишнє сказати... Думаю, візьму ляпну щось, а воно розплачеться, то ще з роботи його виженуть і де воно, таке бідове, життям ображене, нову знайде...
Я давно вже в нього хотіла запитати, де його кастрували і для чого... Але тільки цей факт мене і спиняє...Че то пропали у меня наверное Нацком проверяет
Да по ходу он жизнью обижен с рождения...
Может он навсегда остался в подростковом возврате и голос ломаеться?Я давно вже в нього хотіла запитати, де його кастрували і для чого... Але тільки цей факт мене і спиняє...