Кредит Каса запропонувала закрити кредит за тіло. Можна вірити?

• Автор теми Автор теми Миша83
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 45
  • Перегляди Перегляди 8K
Можу сказати, що і мені повезло. Брала 10000 грн ще майже 3 роки тому. Навесні 2020. Потім жодного разу не платила, бо не могла. Що цікаво, вони нарахували лише 15400 грн і далі відсотки не збільшувалися взагалі, ніби про мене забули. Навіть не дзвонили. А перед Новим Роком надіслали смс, що я можу закрити за 9000 грн (навіть менше, ніж тіло), а залишок спишуть. І те саме було написано у кабінеті. Тобто, не просто смс, а саме у кабінеті була виправлена сума. Спершу подзвонила їм, спитала, чи це так. Вони сказали, що так, залишок спишуть. Заплатила 30 грудня. І, дійсно, 3 січня списали залишок и закрили кредит.
А то був довгостроковий кредит (на 10 тижнів) чи простий ( на 30 днів)?

Сьогодні Кредит Каса запропонувала закрити кредит за тіло і навіть прислали гарантійний лист з умовами але без печатки тільки з підписом генерального. Чи можна їм вірить?у меня вообще
у меня вообще два тела , одно віплочено второе нет , предложили меньше тела оплатить до 14 го , ЛК об єтом информация весит , оплатите то и то спишем , кредит біл взят у "НА ВСЕ"

у меня тело было 5 тыс. насчитали за два года просрочки 16 тыс. сейчас пишут просят оплатятить хотя бы 4 тыс. морожусь))

А мой долг отправили на прозвон кредит экспресу. А те мороженные. Каждый день фиксируют відмову), ничего не предлагают, кроме погашения полной задолженности. Сказали, что мне не удастся оплатить меньше, по моему делу все акции закрыты и в будущем не предусмотрены. Что я там им такого сделала не знаю). Но попросила их обращаться тогда в суд, я готова. Тогда стали морозиться еще больше. Сказали, что суд на меня не планируется, будут другие методы). Жду методов четвертый год)

Назад
Угорі