irina07
Форумчанин
- Дописи
- 578
- Реакції
- 113
- Бали
- 5125
irina07 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
10 000*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
10 000*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
У мене вдвічі більше і тільки но зніс напис від них. Напружує10 000
Я теж знесла надпис, повернула кошти які стягнуті були з зарплати і на тобі подали.У мене вдвічі більше і тільки но зніс напис від них. Напружує
Не чіпай г...о-смердіти не буде.Я теж знесла надпис, повернула кошти які стягнуті були з зарплати і на тобі подали.
[POSTS=5000]От саме тому я і відтягував знесення написів під упор... бо це очікувано, що після знесення внн вони ймовірно попруться з позовом. Ну подивимся що з позовними термінами в них.[/POSTS]Не чіпай г...о-смердіти не буде.
[POSTS=5000]Мені набридло вртачати бабки з зарплати от і почав зносити. Будемо бачити як воно обернеться. Не вперше з ними бодатись в судах[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Як це відзив?На мене теж подали , кредит з 2019 року. будемо робити відзив
Відзив на позов. Зустрічна заява до суду, в якій ви вказуєте і аргументуєте свої заперечення.Як це відзив?
Як це відзив?
Відзив - процесуальний документ, у якому відповідач викладає свої заперечення проти позову та їх матеріально-правові й процесуальні підстави. Позов характеризується двома сторонами - процесуальною і матеріально-правовою. Тому і заперечення проти позову мають як процесуальний, так і матеріально-правовий характер.
В мене теж саме.Доброго дня, маю прострочену заборгованості у сумі 20000 грн.
Прострочена йде вже 44 день, нажаль взагалі немає коштів оплатити.
Сьогодні мені зателефонували з невідомого номера та повідомили що "ми адвокатське об'єднання "юридичний стимул, до нас звернулась компанія укркредит фінанс, про відшкодування кредитних коштів, питали мої дані, але я відповіла що нічого надавати не буде", пере телефонувала до компанії, але там кажуть "всі питання тепер вирішуйте з нашим адвокатським об'єднанням", при тому продовжуючи дзвонить всім моїм родичам та знайомим.
Це в них нова фішка така?
Можуть подати... як і всі впринципі канторки цього типу.Шо мені роботи як кредіт каза подає на суд,чи це правда чи ні хто з цим стикався
Креді каса мене подає на суд
Вони мають право чи це їхня фішка що люди оплатили кредіт
В суд подавать? Конечно имеют право. Каждый имеет право для защиты своих интересов подать в суд.Вони мають право
Так смсМожуть подати... як і всі впринципі канторки цього типу.
Вам прислали смс з погрозою судом?
Але в мене договір 8.10.2024 то я так розумію шо мене треба оплатити до такого числаВ суд подавать? Конечно имеют право. Каждый имеет право для защиты своих интересов подать в суд.
ну це + коли з початку подали ніж у кінціТак вони тепер, швиденько в суд подають, змінили свою тактику
Так они перепродают кредиты и срок в 3 года обнуляетсяА сроки исковой давности на МФО не действуют?
с каких делов?Так они перепродают кредиты и срок в 3 года обнуляется
Значит обманули меня) не ну а если три года не платить что будет?с каких делов?
земля будет крутиться так же, как и до этогоЗначит обманули меня) не ну а если три года не платить что будет?