CreditKasa Кредит каса подає документи до суду!

• Автор теми Автор теми AlishaSh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 18K
Не чіпай г...о-смердіти не буде.
[POSTS=5000]От саме тому я і відтягував знесення написів під упор... бо це очікувано, що після знесення внн вони ймовірно попруться з позовом. Ну подивимся що з позовними термінами в них.[/POSTS]

*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
[POSTS=5000]Мені набридло вртачати бабки з зарплати от і почав зносити. Будемо бачити як воно обернеться. Не вперше з ними бодатись в судах[/POSTS]

👇👇👇
Відзив - процесуальний документ, у якому відповідач викладає свої заперечення проти позову та їх матеріально-правові й процесуальні підстави. Позов характеризується двома сторонами - процесуальною і матеріально-правовою. Тому і заперечення проти позову мають як процесуальний, так і матеріально-правовий характер.

Доброго дня, маю прострочену заборгованості у сумі 20000 грн.
Прострочена йде вже 44 день, нажаль взагалі немає коштів оплатити.
Сьогодні мені зателефонували з невідомого номера та повідомили що "ми адвокатське об'єднання "юридичний стимул, до нас звернулась компанія укркредит фінанс, про відшкодування кредитних коштів, питали мої дані, але я відповіла що нічого надавати не буде", пере телефонувала до компанії, але там кажуть "всі питання тепер вирішуйте з нашим адвокатським об'єднанням", при тому продовжуючи дзвонить всім моїм родичам та знайомим.
Це в них нова фішка така?
В мене теж саме.

Шо мені роботи як кредіт каза подає на суд,чи це правда чи ні хто з цим стикався
Креді каса мене подає на суд
Вони мають право чи це їхня фішка що люди оплатили кредіт

Шо мені роботи як кредіт каза подає на суд,чи це правда чи ні хто з цим стикався
Креді каса мене подає на суд
Вони мають право чи це їхня фішка що люди оплатили кредіт
Можуть подати... як і всі впринципі канторки цього типу.
Вам прислали смс з погрозою судом?

Можуть подати... як і всі впринципі канторки цього типу.
Вам прислали смс з погрозою судом?
Так смс
В суд подавать? Конечно имеют право. Каждый имеет право для защиты своих интересов подать в суд.
Але в мене договір 8.10.2024 то я так розумію шо мене треба оплатити до такого числа

Назад
Угорі