KSI1979
Форумчанин
- Дописи
- 58
- Реакції
- 19
- Бали
- 283
KSI1979 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На погашение.Что это значит? Вы просто так им деньги закидываете?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На погашение.Что это значит? Вы просто так им деньги закидываете?
На вітерНа погашение.
якщо не по договору, то це на вітерДа але я по трохи їм плачу
то б тоякщо не по договору, то це на вітер
якщо по договору, то це по суті теж на вітер, бо за користування
тому...
Скільки б Ви не платили - це в пустоту. Даремно викинуті гроші.то б то
ЗрозумівСкільки б Ви не платили - це в пустоту. Даремно викинуті гроші.
Якщо сума менша за сплату відсотків - це порушення договору. Тож в них як і раніше є привід звернутися до суду і вимагати повної сплати.
Я б радив ці кошти спрямувати в копілку на адвоката. Це дешевше за сплату в пустоту.
Вважайте, що ви просто потроху викидаєте гроші в смітник. Так воно не працює. Ви платите, вони нараховують далі, і нічого не змінюється.Да але я по трохи їм плачу
Читаючи такі слова, зрозумів що вчасно перестав таке робити, навіть радісно трохиВважайте, що ви просто потроху викидаєте гроші в смітник. Так воно не працює. Ви платите, вони нараховують далі, і нічого не змінюється.
Саме такЧитаючи такі слова, зрозумів що вчасно перестав таке робити, навіть радісно трохиАле що далі поки слабо уявляю, накопичувати, щоб потім закривати поступово за адекватних умов
?
Дякую! Хоч є якесь уявлення подальших дій)Саме так
Все никак не решатся)На мене подають з кінця 2018 року.
ссыкуны)))Все никак не решатся)
Подавали активно, зараз уже рідше почали подавати, після того як декілька судів задовільнили позов частковомені теж написали зі стимулу, уточнюють дані. Так вони дійсно подають до суду чи ні? Різні відгуки тут.
А потіп прийшло смс, сплатіть до 20 числа щоб уникнути судуПодавали активно, зараз уже рідше почали подавати, після того як декілька судів задовільнили позов частково
Або я помиляюсь і вони просто очікують коли набіжать %, а потім пачкою подадуть
Таких смс будет ещё вагон и маленькая тележка))А потіп прийшло смс, сплатіть до 20 числа щоб уникнути суду
На мене теж подали , кредит з 2019 року. будемо робити відзивТак вони тепер, швиденько в суд подають, змінили свою тактику. і як виграють чи ні, бо на мене теж подали , кредит з 2019 року.
[POSTS=200] Сума займу яка була?[/POSTS]На мене теж подали , кредит з 2019 року. будемо робити відзив