CreditKasa Кредит каса подає документи до суду!

• Автор теми Автор теми AlishaSh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 18K
Скільки б Ви не платили - це в пустоту. Даремно викинуті гроші.
Якщо сума менша за сплату відсотків - це порушення договору. Тож в них як і раніше є привід звернутися до суду і вимагати повної сплати.
Я б радив ці кошти спрямувати в копілку на адвоката. Це дешевше за сплату в пустоту.

Скільки б Ви не платили - це в пустоту. Даремно викинуті гроші.
Якщо сума менша за сплату відсотків - це порушення договору. Тож в них як і раніше є привід звернутися до суду і вимагати повної сплати.
Я б радив ці кошти спрямувати в копілку на адвоката. Це дешевше за сплату в пустоту.
Зрозумів

Вважайте, що ви просто потроху викидаєте гроші в смітник. Так воно не працює. Ви платите, вони нараховують далі, і нічого не змінюється.
Читаючи такі слова, зрозумів що вчасно перестав таке робити, навіть радісно трохи😅Але що далі поки слабо уявляю, накопичувати, щоб потім закривати поступово за адекватних умов🫤?

Читаючи такі слова, зрозумів що вчасно перестав таке робити, навіть радісно трохи😅Але що далі поки слабо уявляю, накопичувати, щоб потім закривати поступово за адекватних умов🫤?
Саме так

На мене подають з кінця 2018 року.
Ні копійки не платіть, бо дійсно - гроші в трубу

17.10.2023_Вимога__Страница_2.webp
Ось що мені сьогодні прислали перед цим два різних адвокати із стимулу відписували в вайбері
17.10.2023_Вимога__Страница_1.webp

мені теж написали зі стимулу, уточнюють дані. Так вони дійсно подають до суду чи ні? Різні відгуки тут.

мені теж написали зі стимулу, уточнюють дані. Так вони дійсно подають до суду чи ні? Різні відгуки тут.
Подавали активно, зараз уже рідше почали подавати, після того як декілька судів задовільнили позов частково

Або я помиляюсь і вони просто очікують коли набіжать %, а потім пачкою подадуть

Подавали активно, зараз уже рідше почали подавати, після того як декілька судів задовільнили позов частково

Або я помиляюсь і вони просто очікують коли набіжать %, а потім пачкою подадуть
А потіп прийшло смс, сплатіть до 20 числа щоб уникнути суду

Назад
Угорі