CreditKasa Кредит каса подає документи до суду!

• Автор теми Автор теми AlishaSh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 18K
На це питання відповім так : чекати не потрібно, потрібно бути готовим до такого.
Я їм трохи прибрехав, що зараз через хворобу немає можливості гасити, вимагають довідку😅Можливості й справді немає, на жаль, шукаю способи позбутися(

Вкладення

• Screenshot_2023-10-12-23-32-37-741_com.google.android.gm-edit.webp
    Screenshot_2023-10-12-23-32-37-741_com.google.android.gm-edit.webp
    66.7 Кб · Перегляди: 151
Так а зміст цього :rolleyes:
Доповнив трохи повідомлення, що замість поки не уявляю🙄 Теоретично план був взяти довгостроковий у банку, погасити усе гімно що назбирав, та гасити вже банк по лояльним умовам, максимально як зможу кожного місяця, аби й від них здихатися, але момент війни чомусь не врахував 🙄В такому лайні вперше, як той вуж намагаюсь виповзати, а чим далі тим гірше 🙄😅Наразі сподіваюсь лише на те, щоб на роботі не вилізло, надій мало, але все ж таки🫤

гасити вже банк по лояльним умовам, максимально як зможу кожного місяця
там або по графіку по договору, або не гасити зовсім
отсєбятіна то гроші на вітер

ну і, перекредитовуватись в банку - погана ідея

Доповнив трохи повідомлення, що замість поки не уявляю🙄 Теоретично план був взяти довгостроковий у банку, погасити усе гімно що назбирав, та гасити вже банк по лояльним умовам, максимально як зможу кожного місяця, аби й від них здихатися, але момент війни чомусь не врахував 🙄В такому лайні вперше, як той вуж намагаюсь виповзати, а чим далі тим гірше 🙄😅Наразі сподіваюсь лише на те, щоб на роботі не вилізло, надій мало, але все ж таки🫤
Не шукайте де перекредитуватись, бо це в усіх відомих мені прикладах погано закінчувалось.
Перекривати один кредит іншим не сама гарна ідея.
Зупиніться з пошуком коштів для перекриття. Це не вирішує проблеми, а відтерміновує її і поглибшує.

там або по графіку по договору, або не гасити зовсім
отсєбятіна то гроші на вітер

ну і, перекредитовуватись в банку - погана ідея
Я мав на увазі назначений платіж + скільки зможу зверху)
Не шукайте де перекредитуватись, бо це в усіх відомих мені прикладах погано закінчувалось.
Перекривати один кредит іншим не сама гарна ідея.
Зупиніться з пошуком коштів для перекриття. Це не вирішує проблеми, а відтерміновує її і поглибшує.
Ваші слова це повний опис мого становища від початку до сьогодні 😅

теж на вітер, бо не відомо як і куди вони то зверху зарахують.
Цікаво🤔 Сподівався, що це найкращий варіант🙄Але зараз це вже не має значення😅Єдине що падлюки не віднімуть, це надію на краще😉Буду звертатись за допомогою, бо, чесно, ідей й так не було, а стало ще менше😅Думаю як і більшості тут, все в житті погане співпало невчасно🫤Хоча це, звісно, відмовка)) Фінансова неграмотність та й загальна дає свої плоди🙄Хоч і привід був трохи влізти в це лайно((

Ми, можливо, не зовсім
жодної людини не знаю, яка мала б позитивні наслідки від закидання "трохи більше"

жодної людини не знаю, яка мала б позитивні наслідки від закидання "трохи більше"
Ми, схоже, не зовсім зрозуміли одне одного)

Цікаво🤔 Сподівався, що це найкращий варіант🙄Але зараз це вже не має значення😅Єдине що падлюки не віднімуть, це надію на краще😉Буду звертатись за допомогою, бо, чесно, ідей й так не було, а стало ще менше😅Думаю як і більшості тут, все в житті погане співпало невчасно🫤Хоча це, звісно, відмовка)) Фінансова неграмотність та й загальна дає свої плоди🙄Хоч і привід був трохи влізти в це лайно((
Скільки у вас в КК протермінування і скільки тіло кредиту?

Мені 6.10 прийшло ось таке смс " Proekt pozovnoi zaiavy shchodo prostochenykh zoboviazan hotuietsia do SUDU. Zvernitsia v Yurydychnyi Stymul dlia pidtverdzhennia danykh. Detali: 0636780198, abo na saiti: bit.ly/3q6HBYu Ivan 32". А сьогодні прийшло ось таке" SUD - ne vyrok! Kredytor hotovyi pity na zustrich ta daty mozhlyvist splatyty prostrocheni zoboviazannia do pochatku sudovoho protsesu po Vashii spravi. Detali: 0931707377 Splatyty: e.ckasa.com/2X6XWtL І навіщо тоді писати що договір до 25.04.24?

Останнє редагування:
Мені 6.10 прийшло ось таке смс " Proekt pozovnoi zaiavy shchodo prostochenykh zoboviazan hotuietsia do SUDU. Zvernitsia v Yurydychnyi Stymul dlia pidtverdzhennia danykh. Detali: 0636780198, abo na saiti: bit.ly/3q6HBYu Ivan 32". А сьогодні прийшло ось таке" SUD - ne vyrok! Kredytor hotovyi pity na zustrich ta daty mozhlyvist splatyty prostrocheni zoboviazannia do pochatku sudovoho protsesu po Vashii spravi. Detali: 0931707377 Splatyty: e.ckasa.com/2X6XWtL І навіщо тоді писати що договір до 25.04.24?
До 25.04 вони можуть нараховувати відсотки. В суд можуть подати коли завгодно, їм для цього не обов'язково чекати кінця дії договору

Не дуже гарна ідея перекредитуватись у банку. До речі, банк може і не дати кредит. Бо до МФОшних, буде ще один великий борг. А потім позики у друзів і рідні... В мене вийшло саме так. Та й напевно у більшості така була ситуація. Друзям і рідним вже повернула борги. А з рештою -потім побачу.

Назад
Угорі