CreditKasa Кредит каса подає документи до суду!

• Автор теми Автор теми AlishaSh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 18K
Ні ,ця стаття про участь кількох позивачів чи відповідачів
Дякую…. Я подивився в цивільному кодексі…. А це цивільно-процесуальний! Але яке відношення до мене ця стаття має і чому вони на неї опираються
Ні. Бо це вже інша справа. Не цивільна, а кримінальна. Проте сумніваюсь що вам вдасться довести залякування і вимагання і тим більше довести це до відкриття провадження.
Зрозуміло

Дякую…. Я подивився в цивільному кодексі…. А це цивільно-процесуальний! Але яке відношення до мене ця стаття має і чому вони на неї опираються
Никакого отношения, просто они любят пугать разными статьями))

Вітаю, AlishaSh. Мені вчора таке ж як вам місяць тому прислали від Юридичного Стимула. Скажіть, будь ласка, які апдейти? Вони подали до суду чи взагалі щось робили протягом цього місяця? Дякую

Скільки у вас протермінування? І вони одразу подали без продажу в якусь колекторську компанію?

Вітаю, AlishaSh. Мені вчора таке ж як вам місяць тому прислали від Юридичного Стимула. Скажіть, будь ласка, які апдейти? Вони подали до суду чи взагалі щось робили протягом цього місяця? Дякую
Протягом місяця нічого, потім задовбували дзвінками, а зараз неділю мовчать, прислали лист вимогу?

Тобто КК продала вас Юридичному стимулу? Вас про це повідомляли смс/емейлом чи ні?

Тобто КК продала вас Юридичному стимулу? Вас про це повідомляли смс/емейлом чи ні?
Ніяких повідомлень не було і, що цікаво, На все (у мене саме вони) ні разу жодної смс не прислали за всю прострочку, а коли я з ними про тіло говорила й намагалась домовитись, то вони дуже бадьоро та впевнено відмовляли й казали, що я маю сплатити все, що вони нарахували. У їх комунікації, точніше у її відсутності, відчувається, що вони впевнені у своїх можливостях стягнути все й не готові обговорювати інші більш вигідні для мене умови закриття кредита. А цей Стимул я взагалі не розумію чому пише, бо вони типу уточнюють місце реєстрації але й по ходу пишуть, що мені треба погасити кредит). А коли я їм сказала про умови, на яких можу закрити, вони сказали, що їх це не цікавить і щоб я домовлялась з На все і знову про реєстрацію. То я їх ігнорую. Якісь вонни абсолютно безглузді. "Готують позовну заяву".

Ніяких повідомлень не було і, що цікаво, На все (у мене саме вони) ні разу жодної смс не прислали за всю прострочку, а коли я з ними про тіло говорила й намагалась домовитись, то вони дуже бадьоро та впевнено відмовляли й казали, що я маю сплатити все, що вони нарахували. У їх комунікації, точніше у її відсутності, відчувається, що вони впевнені у своїх можливостях стягнути все й не готові обговорювати інші більш вигідні для мене умови закриття кредита. А цей Стимул я взагалі не розумію чому пише, бо вони типу уточнюють місце реєстрації але й по ходу пишуть, що мені треба погасити кредит). А коли я їм сказала про умови, на яких можу закрити, вони сказали, що їх це не цікавить і щоб я домовлялась з На все і знову про реєстрацію. То я їх ігнорую. Якісь вонни абсолютно безглузді. "Готують позовну заяву".
Так само мені і КК казала, ніяких умов нічого, лише те що нарахували сплатити потрібно і все.

Нічого не зробили Юридичний стимул не є колекторською конторою

Доброго дня. Мені вчора почали відписувати з юридичного сімула. А сьогодні я запитали про мої дані. Відповів що звідки я знаю вірні вони чи ні. Від юр компанії тиша. А ось с фінсферой попередньо домовився, н сплату частково з 10.10.23, але перед цим я запрошую в них документ який буде підтвердженням домовленості.

Доброго вечора усім, почитав темку цю, виникло кілька питань:
Чи обмежуються вони дзвінками сім'ї/родичам?
Про утримання з зп цікавить, який порядок дій якщо працюю не офіційно? Чим може погрожувати?
Дякую усім!

Про утримання з зп цікавить, який порядок дій якщо працюю не офіційно? Чим може погрожувати?
Яке може бути утримання з зп якої офіційно не існує?
Нічим. Виконавець буде чекати поки ви самі не будете вирішувати питання з провадженням.
А рано чи пізно це доведеться зробити.

В нас старі договори, подають по новим в більшості.
На Все дали мне 7к. Насчитали 14к. После треща который им устроил я. Согласились на 5к. Это было 2 года назад . Закрыли и разошлись.
Доброго вечора усім, почитав темку цю, виникло кілька питань:
Чи обмежуються вони дзвінками сім'ї/родичам?
Дякую усім!
Звонят всем кого найдут

На Все дали мне 7к. Насчитали 14к. После треща который им устроил я. Согласились на 5к. Это было 2 года назад . Закрыли и разошлись.
Ну в мене каса пропонувала через своїх підстилок-дзвонарів взагалі за 30-35% від суми тіла.

Звонят всем кого найдут
Мене в соц мережах немає, хотілося б вірити, що коллег не знайдуть🫤 Той номер що їм давав, давно вже не основний, буду сподіватись на краще хоча б в цьому плані)
Яке може бути утримання з зп якої офіційно не існує?
Нічим. Виконавець буде чекати поки ви самі не будете вирішувати питання з провадженням.
А рано чи пізно це доведеться зробити.
Якщо правильно зрозумів, то треба чекати позов?)

Останнє редагування:
Назад
Угорі