CreditKasa Кредит каса подає документи до суду!

• Автор теми Автор теми AlishaSh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 18K
Хіба у вас попадеться зговорчивий виконавець і ви вмовите його не наддсилати листа на роботу домовившись на якись певні виплати по погашенню.
Але це малоймовірно.
Вони ще не подали,але вже збираюся..
Оце адвокатське об'єднання стимул... телефонують всім... ситуація в тому що тіло там 2000... хочуть 5000...я і не проти сплатити...але кажу кредит касі дайте пару днів , а вони кажуть якщо сьогодні не сплатите завтра заява буде відправлена
Протнрмінування два місяці

Оце адвокатське об'єднання стимул... телефонують всім... ситуація в тому що тіло там 2000... хочуть 5000...я і не проти сплатити...але кажу кредит касі дайте пару днів , а вони кажуть якщо сьогодні не сплатите завтра заява буде відправлена
Какая заява?

А з чого ви взяли , що звільнять?
Тому що телефонують щефу стабільно раз в тиждень за мої борги...він злиться ,каже що я вказала його номер і нащо я то зробила...вони йому там наплели що я вказала його як людину що відповідає за мої борги
І так на волоску тримаюся, стверджую що якісь шахраї...а як буде суд ...то він зрозуміє що я брешу+ що в мене дійсно є борги
Заява в суд

Тому що телефонують щефу стабільно раз в тиждень за мої борги...він злиться ,каже що я вказала його номер і нащо я то зробила...вони йому там наплели що я вказала його як людину що відповідає за мої борги
І так на волоску тримаюся, стверджую що якісь шахраї...а як буде суд ...то він зрозуміє що я брешу+ що в мене дійсно є борги

Заява в суд
А зачем вы врали шефу? В чем проблема было обьяснить нормально?
Суд - это во первых не быстро, во вторых вы сможете потом оплатить до того как исполнитель будет делать взыскание с зп.

А зачем вы врали шефу? В чем проблема было обьяснить нормально?
Суд - это во первых не быстро, во вторых вы сможете потом оплатить до того как исполнитель будет делать взыскание с зп.
Потрібна ваша допомога....як це оплатити до того як виконавець буде робити з зп?

Потрібна ваша допомога....як це оплатити до того як виконавець буде робити з зп?
Если проиграете суд - вы сами можете спокойно оплатить если вас устраивает такая сумма, они даже к исполнителю не пойдут.
К исполнителю они пойдут если вы платить не будете, а тот если платить не будете, начнет взыскивать с зарплаты и так далее.

Если проиграете суд - вы сами можете спокойно оплатить если вас устраивает такая сумма, они даже к исполнителю не пойдут.
К исполнителю они пойдут если вы платить не будете, а тот если платить не будете, начнет взыскивать с зарплаты и так далее.
Скажіть будь ласка...а дають якийсь термін перед тим як йти до виконавця?

Скажіть будь ласка...а дають якийсь термін перед тим як йти до виконавця?
Каждая компания по разному, кто-то и через год может только пойти к исполнителю, я не знаю как КК ведет себя.

Каждая компания по разному, кто-то и через год может только пойти к исполнителю, я не знаю как КК ведет себя.
Тобто суд по факту це не саме страшне???
Бо терор я пережила і надалі переживаю...а суд таке відчуття наступне в моєму списку мфо...а в мене їх під 40 штук

Тобто суд по факту це не саме страшне???
Бо терор я пережила і надалі переживаю...а суд таке відчуття наступне в моєму списку мфо...а в мене їх під 40 штук
А что страшного в суде для вас? Кроме того, что присудят сумму, которую придется платить.

:lol: ... "Обіцяти не значить женитись" ;)
Протермінування 54+ місяці ))
Вже не обіцяють нічого... пропонували клянчили порядка 25% тіла))

Таке враженная що укр кредит фінанс занесли кому треба, останні судові справи без шансів виграні на користь їх.

Таке враженная що укр кредит фінанс занесли кому треба, останні судові справи без шансів виграні на користь їх.
Просто договор нормальный, а не на коленке написанный. А мы сами добровольно его подписываем.

Сьогодні мені в вайбер написала ця контора "Юридичний стимул", хотіли поговорити зі мною для уточнення моїх данних щодо подання в суд, я видалив повідомлення.
Буду моніторити себе в електронному суді.
Брав на сайті "навсе" 29100, сплачено було їм 15000, останнім повідомлення від них було про те що борг 39000.
І що, подали чи ще ні? Бо мені писали, по тупості відповіла щось була, уточнюють дані для суда мої
Як подадуть то буду знати, що можуть, а поки немає сенсу робити собі нерви
Як зараз з ними?

Останнє редагування:
Тіло 20к
Нарахували 32к і зупинились

Через 2 роки закрив за 18к. Ні одного платежу до цього не було

Назад
Угорі