CreditKasa Кредит каса подає документи до суду!

• Автор теми Автор теми AlishaSh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 18K
Мені вони телефонували і сказали що подали до суду.
При цьому дзвонять з НаВсе всім родичам і кажуть щоб я сплатила заборгованість.
Вам після того, як писали, телефонували?
А скільки у Вас протермінування?
Я б касу закривав першим ділом, у них шалені відсотки...в кінці тижня буду їх першими закривати то полюбому бо це навіть гірше алекса, слонів, тенго, селфі і мані4ю...мав я кілька місяців тому з касою розмову, бо десь нарили номер бабусі який я нігде не подавав, я їм дзвоню питаю де взяли по яких базах, а вони кажуть це не ми, скажіть номер на який телефонували ми переглянемо...я їх не надто культурно послав. Після цього не дзвонили нікому навіть коли я у них мав по 10-15 днів протермінування...енівей, закривати їх треба одними з перших (ІМХО)

А скільки у Вас протермінування?
Я б касу закривав першим ділом, у них шалені відсотки...в кінці тижня буду їх першими закривати то полюбому бо це навіть гірше алекса, слонів, тенго, селфі і мані4ю...мав я кілька місяців тому з касою розмову, бо десь нарили номер бабусі який я нігде не подавав, я їм дзвоню питаю де взяли по яких базах, а вони кажуть це не ми, скажіть номер на який телефонували ми переглянемо...я їх не надто культурно послав. Після цього не дзвонили нікому навіть коли я у них мав по 10-15 днів протермінування...енівей, закривати їх треба одними з перших (ІМХО)
Це скільки разів ви вже касу брали?

1 раз,і і дуже жалію що не закрив їх швидше, тягнеться в мене з ними, тому і хочу чим швидше закрити.
А це як розуміти? чи ви вже кілька місяців пролонгуєте? а яке тіло?
Після цього не дзвонили нікому навіть коли я у них мав по 10-15 днів протермінування

Скоріш всього їхня компанія просто з сусіднього кабінету))) також мені писали, але до суду не йдуть, проценти крутять, щоб була більша сума
Авам коли писали
А скільки днів прішйшло коли вам перший раз позвонили

Останнє редагування:
Ну да, всего лишь. И где он писал, что боится?

С договором на 300 дней это не так на данный момент.
Откуда тебе знать что с договором на 300 дней это не так? Если есть хороший юрист или сам знаешь хорошо законы то с любым договором хоть на миллион лет можно бороться.

Откуда тебе знать что с договором на 300 дней это не так? Если есть хороший юрист или сам знаешь хорошо законы то с любым договором хоть на миллион лет можно бороться.
У нас реестр судебных решений открыт. Флаг в руки, борись.

КК такая же шарага как и другие, везде можно выиграть))) Нужен только особый подход к делу)
Конечно можно, пока никто не выиграл даже частично правда, но ты справишься. Без шуток, я рад буду если ты сделаешь прецендент.

Конечно можно, пока никто не выиграл даже частично правда, но ты справишься. Без шуток, я рад буду если ты сделаешь прецендент.
Можно сделать себе справку о состоянии здоровья , получить выписку с банков и реестров недвижки что ты ничего не покупал, давить на жалость что нечем платить и попросить тело и +20% процентов от тела. Я думаю просто подход неправильный все юристы защищают по старому, тут нужно чет новое придумать

Можно сделать себе справку о состоянии здоровья , получить выписку с банков и реестров недвижки что ты ничего не покупал, давить на жалость что нечем платить и попросить тело и +20% процентов от тела. Я думаю просто подход неправильный все юристы защищают по старому, тут нужно чет новое придумать
Це ви так на жалість суду хочете давити?

Нужен только особый подход к делу)
Правильно
Повчіть наших юристів як це робиться, бо щось вони не дуже радіють цим договорам на 300/365 днів...
Розслабились.
давить на жалость что нечем платить и попросить тело и +20% процентов от тела.
Покажете в ЦПК якись норми, які б давали судді право враховувати ось цю "жалість"?
Я думаю просто подход неправильный все юристы защищают по старому, тут нужно чет новое придумать
??
Підтримую)

Я думаю просто подход неправильный все юристы защищают по старому, тут нужно чет новое придумать
Ну вот Advokat Ukraine как раз пробует, подают встречный позов, но пока первый блин комом... Может апелляция поможет, надеюсь.

Назад
Угорі