CreditKasa Кредит каса подає документи до суду!

• Автор теми Автор теми AlishaSh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 278
  • Перегляди Перегляди 18K
Як подадуть то буду знати, що можуть, а поки немає сенсу робити собі нерви
Я просто спілкувався з Адвокатом і сказали. Що якщо хтось з юрединоі сили, займаються твоєю справою то вони неповні присилати смс. Про уточнення або Актуалізацію ваших даних. Ім каса мала надати всі документи

Я просто спілкувався з Адвокатом і сказали. Що якщо хтось з юрединоі сили, займаються твоєю справою то вони неповні присилати смс. Про уточнення або Актуалізацію ваших даних. Ім каса мала надати всі документи
Нічого не зрозуміла

А це як розуміти? чи ви вже кілька місяців пролонгуєте? а яке тіло?
Пролонговую бо інакше вони бабусі телефонують, то раз в місяць але повинен, бо мені вислуховувати потім…тим більше дали останнє китайське))
Цікава історія з кк в мене…коли були протермінування 1 день і більше, вони телефонували по кілька разів на день, зараз іде з ними 9 день протермінування і за 9 днів від них жодного дзвінка, в кабінет я не заходжу, зайду як кошти будуть, але перед тим їх наберу попрошу за тіло і буду оперувати тим що пролонгації були, надіюсь як раз за тіло їх закрию вже на цьому тижні, а решта мфо по черзі)

Пролонговую бо інакше вони бабусі телефонують, то раз в місяць але повинен, бо мені вислуховувати потім…тим більше дали останнє китайське))
Цікава історія з кк в мене…коли були протермінування 1 день і більше, вони телефонували по кілька разів на день, зараз іде з ними 9 день протермінування і за 9 днів від них жодного дзвінка, в кабінет я не заходжу, зайду як кошти будуть, але перед тим їх наберу попрошу за тіло і буду оперувати тим що пролонгації були, надіюсь як раз за тіло їх закрию вже на цьому тижні, а решта мфо по черзі)
Їм все одно на ваші пролонгації. Ніхто за тіло вам не закриє) касса зараз взагалі не йде на тіло з новими договорами. Якщо дуже пощастить, то не менше, ніж через рік

Бабусі поставте антиспам і відверто поговоріть. Пролонгаціями ви суті питання з мфо не вирішите, гроші на вітер

Скільки у вас тіло в них?

А скільки у Вас протермінування?
Я б касу закривав першим ділом, у них шалені відсотки...в кінці тижня буду їх першими закривати то полюбому бо це навіть гірше алекса, слонів, тенго, селфі і мані4ю...мав я кілька місяців тому з касою розмову, бо десь нарили номер бабусі який я нігде не подавав, я їм дзвоню питаю де взяли по яких базах, а вони кажуть це не ми, скажіть номер на який телефонували ми переглянемо...я їх не надто культурно послав. Після цього не дзвонили нікому навіть коли я у них мав по 10-15 днів протермінування...енівей, закривати їх треба одними з перших (ІМХО)
алексы нормальные по процентам у них есть еще постоянные скидки до 40%

НаВсе часто звонит третьим лицам? Предлагают ли хотябы частичное списание процентов?
алексы нормальные по процентам у них есть еще постоянные скидки до 40%
Скидки на закрытие или на взятие?

НаВсе часто звонит третьим лицам? Предлагают ли хотябы частичное списание процентов?
Будуть телефонувати батькам , про списування теж не читала і не вірю, можливо якщо до війни кредит або сума незначна

В мене в Касі тіло 11000 грн, вже накрутили 60000 пропонують списання 12000 грн, думаю дочекаються кінця договору(300 днів) та підуть до суду з вимогою повернути 110000 грн згідно договору. Я так розумію, що юристи з форуму не беруться?

В мене в Касі тіло 11000 грн, вже накрутили 60000 пропонують списання 12000 грн, думаю дочекаються кінця договору(300 днів) та підуть до суду з вимогою повернути 110000 грн згідно договору. Я так розумію, що юристи з форуму не беруться?
Advokate Ukraine берется

Вам предложили закрыть за 12000 , или типо пролонгацию ?

При програному суду, можна якось обійтися без відрахування з зп...бо як на роботі взнають,то звільнять
Хіба у вас попадеться зговорчивий виконавець і ви вмовите його не наддсилати листа на роботу домовившись на якись певні виплати по погашенню.
Але це малоймовірно.

Назад
Угорі