Кредит Капитал приходили по месту регистрации

• Автор теми Автор теми Your dream
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 295
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я трохи не въехала ...кредит капитал пришел домой ??? Какую шарагу представляли???

Были ли случаи прихода этих говнюков???
Меня им Милоан продал)будем ждать гостей)хотя сомневаюсь очень сильно)))

Меня им арбузы продали, пусть приходят)))) тапки до дыр истопчут пока найдут)))) :ahaha:

Мій та мами борги мілікі продали їм. Прийдуть не прийдуть,а маму підготувати потрібно (((((.

Мій та мами борги мілікі продали їм. Прийдуть не прийдуть,а маму підготувати потрібно (((((.
В мене мамуля слава Богу підтримує,більше ніхто.
Всі обсирають,як не знаю кого,начебто я когось вбила .Особливо кончені сусіди,яких щамахує що до них приходять і розпитують за мене.

В мене мамуля слава Богу підтримує,більше ніхто.
Всі обсирають,як не знаю кого,начебто я когось вбила .Особливо кончені сусіди,яких щамахує що до них приходять і розпитують за мене.
Кк приходить???
Мама мене також підтримує,каже ,якби вміла користуватись інтернетом та телефоном,то б була тут під нікому ,,Леді Бах".))))) З внуцями мусить дивитись цей мультик))))))

Кк приходить???
Мама мене також підтримує,каже ,якби вміла користуватись інтернетом та телефоном,то б була тут під нікому ,,Леді Бах".))))) З внуцями мусить дивитись цей мультик))))))
[/QUOTEКредит капітал хай іім грець.

Кк приходить???
НЕТ! они на рейсовом ездят,обсуждали уже

Напомните кто им продает ???

Про МФО я їй якось пояснила,а про коллекторів,ще не дуже. Вона ----заочна форумчанка. Постійно про форумчан розпитується)))))
такое ж чм0, как и в мфо работают , напоминают собачку чихуахуа с амбициями добермана :ahaha:
она кала не спутает ни с кем)

Капец((Расстроилась я(((Надеюсь ко мне не приедут(не далеко от Киева)Будет тогда вообще трындец,папа за письма меня съедает,а если припрутся-всё((((

К кому еще приходил, напишите пожалуйста.
Интересно все таки

Тоже прислали письмо, типа визит через месяц. Будем ждать. =)
Кому еще приходили такие письма ?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі