Кредит Капитал делает исполнительную надпись?

• Автор теми Автор теми Yanulya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 662
  • Перегляди Перегляди 63K
Але незнаю як сприймать ці погрози серйозно чи незвертати уваги
Поки не звертайте.Коли роблять напис то вас якраз не будуть попереджати.Періодично продивляйтесь себе в реєстрі,щоб не було сюрпризів.

Н
Добрий вечер підкажіть можуть ці тварі заблокувати мені рахунки в реестрі боржників мене немає
Не хочу никого пугать, но мне кредит капитал написал писульку 24.12 что будет напис, 26.12 напис сделали, 01.02 исполнительное производство, 15.02. Уже сношу в суде.... Констатация факта....

Н
Не хочу никого пугать, но мне кредит капитал написал писульку 24.12 что будет напис, 26.12 напис сделали, 01.02 исполнительное производство, 15.02. Уже сношу в суде.... Констатация факта....
На роботу щось приходило?
Чи блокували рахунки?

Н
А по якій конюшні зробили?в мене вони купили мілоан.Тіло було 13 тисяч.Пролонгувала майже на тіло.Порахувала 11700.Зараз не закрито.От сидять тихо як наче щось чекають..І не пікають...а я вже поглядую в реєстри...

На роботу щось приходило?
Чи блокували рахунки?
На работу пришло на снятие 20%, но это же от исполнителя зависит, они уже научились местных привлекать... Интересно, что нотариус Баршацкий, у которого нет лицензии... А про арест счетов, не знаю, они у меня давно арестованы.....
Babaika, конюшня Милоан.....

А по якій конюшні зробили?в мене вони купили мілоан.Тіло було 13 тисяч.Пролонгувала майже на тіло.Порахувала 11700.Зараз не закрито.От сидять тихо як наче щось чекають..І не пікають...а я вже поглядую в реєстри...
По мілоан всім і ліплять((((
На работу пришло на снятие 20%, но это же от исполнителя зависит, они уже научились местных привлекать... Интересно, что нотариус Баршацкий, у которого нет лицензии... А про арест счетов, не знаю, они у меня давно арестованы.....
Як швидко прийшло на роботу?

Нда....я то в декреті.Нема звідки знімати...але буду одразу зносити...

У меня тоже это клоун. А откуда информация что нет лицензии?
Где это можно посмотреть

Нда....я то в декреті.Нема звідки знімати...але буду одразу зносити...
У меня тоже милоан им продал ,тело было 10,выплатила около 11, КК насчитали 30?
Как они у вас себя ведут ?меня продали в ноябре ,прислали одно письмо с акцией ,я в декрете тоже ,вот думаю чего ждать

У меня тоже милоан им продал ,тело было 10,выплатила около 11, КК насчитали 30?
Как они у вас себя ведут ?меня продали в ноябре ,прислали одно письмо с акцией ,я в декрете тоже ,вот думаю чего ждать
Якщо чесно,я жду інн.Вже налаштовуюся морально що може бути.В декреті.Тому моніторю себе на реєстрах

Мені вчора вліпили(
Думаю чи встигну подати документи в суд?
Нотаріус Вам надав всі документи?
Самі до нього ходили?
Выслал исполнитель документы, и на работе дали в бухгалтерии

Просрочка у них сколько?
Н

У меня тоже это клоун. А откуда информация что нет лицензии?
Где это можно посмотреть
Я смотрю в едином реестре нотариусов, и мне мой адвокат говорил об этом
Просрочка у них сколько?
с весны 2019

Я смотрю в едином реестре нотариусов, и мне мой адвокат говорил об этом

с весны 2019
Подскажите пожалуйста, если я в декрете ,чем мне грозит напис ? И они делают на сумму которую сами насчитали ,или то что им милоан продал ?

Підскажіть а якщо немає офіційної роботи і жилья?? Чого чекати? Можуть зробити?

Назад
Угорі