Кому помогли юристы с форума

• Автор теми Автор теми Ensi112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 541
  • Перегляди Перегляди 24K

Кому помогли форумные юристы

• Меркато решил мои проблемы

Голосів: 4 4.8%
  • Меркато деньги на ветер

Голосів: 7 8.3%
  • Yurist решил мои пролемы

Голосів: 4 4.8%
  • Yurist деньги на ветер

Голосів: 0 0.0%
  • Меркато , толку ноль, но хочет ещё денег

Голосів: 2 2.4%
  • Yurist, толку ноль , но хочет ещё денег

Голосів: 0 0.0%
  • Не користуюсь послугами юристів

Голосів: 40 47.6%
  • Планую користуватись послугами адвокатів з адвокатським посвідченням

Голосів: 27 32.1%

• Усього проголосувало
    84
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
В Харькове находил, советывал приходить когда суд.
И тогда они возьмуться и порвут мфо как тузик шапку?
А что про оплату сколько денег хотят?

Віка88, поліція тисне щоб ви визнали борг?та з якого дива ви це маєте робити?якщо суду не було і ніхто не визнав вас боржником?

Я вже писала в одній з тем,що як тільки буде результат,сподіваюсь позитивний для мене,обов'язково поділюся контактами з усіма бажаючими.Не буду рекомендувати нікого,поки що.

Я вже писала в одній з тем,що як тільки буде результат,сподіваюсь позитивний для мене,обов'язково поділюся контактами з усіма бажаючими.Не буду рекомендувати нікого,поки що.

Адвокат , или агенство , что помогает молодой или бывший кто-то?

И что делать теперь , куда пропал Меркато? Я каждый день проживаю с надеждой получить запросы от него , уже неделю жду , в субботу общались с ним , сказал ответит на почту и тишина.Может что-то серьезное произошло?

А что про оплату сколько денег хотят?
За отзыв на суд, 500 вроде
И что делать теперь , куда пропал Меркато? Я каждый день проживаю с надеждой получить запросы от него , уже неделю жду , в субботу общались с ним , сказал ответит на почту и тишина.Может что-то серьезное произошло?
Жадность фраера сгубила...

Віка88, а ті я вже закрила 2 (Єврогроші,Гроші Всім) писала в Нацком,прострочки 3-4 міс.ЄГ 6400 брала,оплачено 10000 тис,до речі Меркато робив запит, правда вони його не забирали(2 рази відсилала),після Нацкому самі собі оплатили 24000 грн, хотіли ще 10000,а потім прийшла смс,через міс 2, що кредит оплачений. Гроші Всім доплатила лише декілька сотень,до суми тіла, так як прийшов лист з Нацкому,що має бути реституція.
Медуза Гаргона, консультація 500 грн ,думаю що в 5000-6000 влізу,три МФО. Скажу лише,що одна з контор СС ЛОУН
А гроші всім пересчитали согласно реституции?

Ensi112, не зрозуміла Вашого питання? Договір у мене не з конкретною людиною,а юридичною фірмою,а довіреність на всіх співробітників фірми,в суди вони ходять,виграють і навіть недавно відсудили квартиру клієнту у колекторів.

Ensi112, не зрозуміла Вашого питання? Договір у мене не з конкретною людиною,а юридичною фірмою,а довіреність на всіх співробітників фірми,в суди вони ходять,виграють і навіть недавно відсудили квартиру клієнту у колекторів.
Адвокаты там молодые?
А ипотечные дела , это вообще омут ещё тот..

Олечка, в мене була недоплата декілька сотень.Говорила з їх спеціалістом,до речі виявився не хамло,сам мені дзвонив гроші вибивати,проговорили півгодини,потім бачить,що не здаюсь попросив скинути листа від Нацкомфінпослуг на електронку йому,тиша мабуть тиждень і вуаля смс оплпіть ...грн і все.Оплатила через касу банку,провсяк випадок і напротязі дня прийшло що самі собі оплатили скажену суму,яку хотіли,в кабінеті теж закритий і УБКІ прислало пізніше смс про закриття прострочення.
Ensi112, керівнику під 50 років,інші прівники,яких бачила від 30 і вище

Медуза Гаргона, я думаю в Харкові достатньо юристів,щоб Вам допомогли,не варто викидати гроші на онлайн консультації. Я наприклад їздла в Київ в юридичну компанію,там з ними підписала договір+довіреність і вони самі все роблять( запити,заяви до поліції) і це навіть дешевше ніж в юристів на форумі,правда ще не знаю який буде результат,але сподіваюсь,що допоможуть.Одне скажу,що порадили, що тіло кредиту повернути доведеться.
Дайте пожалуйста контакты. В лс или здесь

KATI, не хочу поки що,щоб потім не було претензій,думаю за тиждень зможу написати

KATI, я Вам відразу напишу чи варто з моїми мати діло,як отримаю результат співпраці

ну вот приехали....., а так все хорошо начиналось(
почитала тему и расстроилась

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі