Кому помогли юристы с форума

• Автор теми Автор теми Ensi112
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 541
  • Перегляди Перегляди 24K

Кому помогли форумные юристы

• Меркато решил мои проблемы

Голосів: 4 4.8%
  • Меркато деньги на ветер

Голосів: 7 8.3%
  • Yurist решил мои пролемы

Голосів: 4 4.8%
  • Yurist деньги на ветер

Голосів: 0 0.0%
  • Меркато , толку ноль, но хочет ещё денег

Голосів: 2 2.4%
  • Yurist, толку ноль , но хочет ещё денег

Голосів: 0 0.0%
  • Не користуюсь послугами юристів

Голосів: 40 47.6%
  • Планую користуватись послугами адвокатів з адвокатським посвідченням

Голосів: 27 32.1%

• Усього проголосувало
    84
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
спился он

Я лично с ним прекращаю сотрудничество!!!!цены бешаные!!(запрос в мфо 700,,в нацком жалоба 800),работа тянеться неделями!!!
Буду искать местного юриста....который доведет мое дело до суда!
А здесь он наверно ради наживы!!!

Я лично с ним прекращаю сотрудничество!!!!цены бешаные!!(запрос в мфо 700,,в нацком жалоба 800),работа тянеться неделями!!!
Буду искать местного юриста....который доведет мое дело до суда!
А здесь он наверно ради наживы!!!
Ну понятное дело что не на волонтерских началах)

Ну понятное дело что не на волонтерских началах)
Это понятно что не на волонтёрских, но деньги заплачены, а роботы нет уже месяц, и на связь не выходит!
Не хотелось бы разочароваться в человеке!

Это понятно что не на волонтёрских, но деньги заплачены, а роботы нет уже месяц, и на связь не выходит!
Знакомая ситуация.Только не с этим юристом..Мой так и не вышел)В телеграмме и вайбере тусуется,значит живой и ладно)

gorezaymi, на дзвінки не відповідає так само як і на повідомлення і не один день

Написала ему уже везде и в ЛС и на почту и на Вайбере, жду, может все таки объявится!

National, дайте знати, бо поліція мене вже достала. Хотілось б обговорити подальші діі як себе поводити і що робити

Віка88, а чого поліція достала?

Скажите а кто нибудь у себя в городе искал юриста по вопросам мфо?
Что они просят?
Я тоже начала консультацию сдесь на форуме с юристом хорошая консультация но жду зарплату.
А теперь прочитав эти сообщения задумалась
Ребята подскажите стоит ли?
Сами знаете с денегами как и у всех не хочу в очередную жoпy попасть

Tasia, директор визивав що його торбують, от і обговорювали подальші діі. А тут не відповідає, а ці тиснуть щоб призналась. Ну короче що далі робити не знаю. Но номер директора точно не давала

Shanti, не у адвоката лицензии, у него удостоверение и печать
killerforsa, в Харькове есть точно

Медуза Гаргона, я думаю в Харкові достатньо юристів,щоб Вам допомогли,не варто викидати гроші на онлайн консультації. Я наприклад їздла в Київ в юридичну компанію,там з ними підписала договір+довіреність і вони самі все роблять( запити,заяви до поліції) і це навіть дешевше ніж в юристів на форумі,правда ще не знаю який буде результат,але сподіваюсь,що допоможуть.Одне скажу,що порадили, що тіло кредиту повернути доведеться.

ttt, а там де вже давно все оплачено і переплачено?

Скажите а кто нибудь у себя в городе искал юриста по вопросам мфо?
Что они просят?
Я тоже начала консультацию сдесь на форуме с юристом хорошая консультация но жду зарплату.
А теперь прочитав эти сообщения задумалась
Ребята подскажите стоит ли?
Сами знаете с денегами как и у всех не хочу в очередную жoпy попасть
В Харькове находил, советывал приходить когда суд.

16 перечислила деньги Пропал...

Медуза Гаргона, я думаю в Харкові достатньо юристів,щоб Вам допомогли,не варто викидати гроші на онлайн консультації. Я наприклад їздла в Київ в юридичну компанію,там з ними підписала договір+довіреність і вони самі все роблять( запити,заяви до поліції) і це навіть дешевше ніж в юристів на форумі,правда ще не знаю який буде результат,але сподіваюсь,що допоможуть.Одне скажу,що порадили, що тіло кредиту повернути доведеться.
Конечно я так и расчитываю на тело и не копейкой больше этим ******.
А сколько если не секрет Вы заплатили за одно мфо?

Віка88, а ті я вже закрила 2 (Єврогроші,Гроші Всім) писала в Нацком,прострочки 3-4 міс.ЄГ 6400 брала,оплачено 10000 тис,до речі Меркато робив запит, правда вони його не забирали(2 рази відсилала),після Нацкому самі собі оплатили 24000 грн, хотіли ще 10000,а потім прийшла смс,через міс 2, що кредит оплачений. Гроші Всім доплатила лише декілька сотень,до суми тіла, так як прийшов лист з Нацкому,що має бути реституція.
Медуза Гаргона, консультація 500 грн ,думаю що в 5000-6000 влізу,три МФО. Скажу лише,що одна з контор СС ЛОУН

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі