Кому блокували рахунки? Мені заблокували сьогодні(

• Автор теми Автор теми Len4ik0505
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 113
  • Перегляди Перегляди 5K

Len4ik0505

Форумчанин
Дописи
197
Реакції
170
Бали
3625
Len4ik0505 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Усім привіт. Сьогодні отримала ,,подарунок,, до нового року від дінеро. Заблоковано приват і моно. Є ще зарплатна карта газбанку, вона ще працює. Підкажіть, кому блокували, усі карти блокуються в один день чи ще можуть пізніше? Переживаю щоб хоч зарплатну не заблокували. І чи був випадок у когось щоб заблокували в приват карту юніора , яка оформлена на дитину?

Усім привіт. Сьогодні отримала ,,подарунок,, до нового року від дінеро. Заблоковано приват і моно. Є ще зарплатна карта газбанку, вона ще працює. Підкажіть, кому блокували, усі карти блокуються в один день чи ще можуть пізніше? Переживаю щоб хоч зарплатну не заблокували. І чи був випадок у когось щоб заблокували в приват карту юніора , яка оформлена на дитину?
Пару днів тому такий самий подарунок отримала,правда не від дінеро. В один день блок на приват,сенс. В приват звичайна картка,а в сенс кредитна. Укргазбанк теж зарплатна заблочена. Виходить,Ваш виконавець поблочив картки банків,підключених до АСВП. Ще виконавець може дати запити в банки,чи є рахунки,відкриті на Ваше ім'я
Якщо знайде,поблочить.

Пару днів тому такий самий подарунок отримала,правда не від дінеро. В один день блок на приват,сенс. В приват звичайна картка,а в сенс кредитна. Укргазбанк теж зарплатна заблочена. Виходить,Ваш виконавець поблочив картки банків,підключених до АСВП. Ще виконавець може дати запити в банки,чи є рахунки,відкриті на Ваше ім'я
Якщо знайде,поблочить.
То може мені одразу написати заяву що то картка зарплатна ? Щоб не було потім проблем .

Усім привіт. Сьогодні отримала ,,подарунок,, до нового року від дінеро. Заблоковано приват і моно. Є ще зарплатна карта газбанку, вона ще працює. Підкажіть, кому блокували, усі карти блокуються в один день чи ще можуть пізніше?
Усі до яких виконавець зможе добратись і дізнатись.
І чи був випадок у когось щоб заблокували в приват карту юніора , яка оформлена на дитину?
Може.

То може мені одразу написати заяву що то картка зарплатна ? Щоб не було потім проблем .
Може ще підкажете по карті юніора . Відкривав син, там паспорт і код його. Чи прив'язана вона до мого рахунку ?

Може ще п

Так не дозволять в бухгалтерії.
Не мають права. Є закон який дозволяє отримувати зарплату тим способом,який Ви оберете,в т . ч. через пошту з оплатою послуг переводу грошей пвдприємством

То може мені одразу написати заяву що то картка зарплатна ? Щоб не було потім проблем

Не мають права. Є закон який дозволяє отримувати зарплату тим способом,який Ви оберете,в т . ч. серед пошту з оплатою послуг переводу грошей пвдприємством
Ви будете зносити внн?

Не мають права. Є закон який дозволяє отримувати зарплату тим способом,який Ви оберете,в т . ч. серед пошту з оплатою послуг переводу грошей пвдприємством
Зарплатний рахунок взагалі не мають блочити як на те пішло... але в нас як завжди.

Можливо хтось скаже як довго займає часу процедура для зносу внн і розблокування рахунків? Дякую

Зарплатний рахунок взагалі не мають блочити як на те пішло... але в нас як завжди.
Але якщо звернеться у газбанк і там дадуть інформацію що то зарплатний всеодно може заблокувати? У мене Бригіда В.О. видала виконавчий

Можливо хтось скаже як довго займає часу процедура для зносу внн і розблокування рахунків? Дякую
Десь пару тижднів ,поки договір з адвокатом,поки суд відкриє провадження,потім сама дата суду,яка може переноситись. Ще місяць поки рішення вступить в силу. Ну і пару тижнів плюс ,взяти вик лист в суді,поки листи дойдуть виконавцю Укрпоштою про закриття ВП. Це якщо все піде гладко

Заблочив і зарплатний і єпідтримка. Кругом мінус....
Я в курсі. В мене теж приватовська Єпідтримка заблочена. Добре що в свій час кошти злив з неї на зсу...
Але якщо звернеться у газбанк і там дадуть інформацію що то зарплатний всеодно може заблокувати? У мене Бригіда В.О. видала виконавчий
Все може бути.
А можливо і зверталась вже і отримала інфу що туди зп заходить...
В постановах по провадженню має бути перелік банків куди він направляв запити і постанови про арешт.

Я в курсі. В мене теж приватовська Єпідтримка заблочена. Добре що в свій час кошти злив з неї на зсу...

Все може бути.
А можливо і зверталась вже і отримала інфу що туди зп заходить...
В постановах по провадженню має бути перелік банків куди він направляв запити і постанови про арешт.
Як знайти той перелік? У дії бачу лише саму постанову , переліку немає

З першої зарплати звертайтеся до юриста, він зробить позовну заяву і забезпечення позову. Забезпечення позову швидко приймають. Тоді виконавець не встигне заблокувати зарплатний рахунок та відраховувати 20 % зі зп

Назад
Угорі