Компанія Bitcapital. Тіло кредиту 250 доларів, а оплатити потрібно 940$

• Автор теми Автор теми nazar220
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 108
  • Перегляди Перегляди 9K
прострочення було ?

моя порада чекайте тіла або військовий квиток
Для них військовий квиток це пошук контактів товаришів по службі та командирів, для ще кращого морального тиску.

Супер а у вас був біт кепітал ?
Так,я ж писав,що закрив його його до прострочення.Форум спонукав мене поставити його на перше місце до погашення серед МФО.(звісно коли не має протермінування)
Для них військовий квиток це пошук контактів товаришів по службі та командирів, для ще кращого морального тиску.
В якийсь темі вже було,що Біт просили форму 5 начебто для списання відсотків.
Але наврядчи саме для цього, як ви і написали.

Так,я ж писав,що закрив його його до прострочення.Форум спонукав мене поставити його на перше місце до погашення серед МФО.(звісно коли не має протермінування)

Ну я їм точно не буду скидати військовий квиток так що нам всім розуму і терпіння цих ублюдків витерпіти

В разговоре с их "представителем" он внезапно спрашивает "а вы военнослужащий"? Я говорю, при чем здесь это, и какая вообще разница, где я работаю? Он такой "ну вы ж понимаете, нам придется работать с вашим окружением, чтоб они вам помогали решить вопрос".

ну так але буду добиватися свого 250 доларів закрию а не 940
А вы не думали, что пока вы будете добиваться тела, вы юристу заплатите больше, чем проценты битам. Может выгоднее отказаться от услуг этих защитников и самостоятельно ждать, пока они пойдут на уступки

А вы не думали, что пока вы будете добиваться тела, вы юристу заплатите больше, чем проценты битам. Может выгоднее отказаться от услуг этих защитников и самостоятельно ждать, пока они пойдут на уступки
можливо

вони хуї в день 18 баксів %
То ещё фuгня. Там завтра может быть +100 каждый день, зависит от их настроения.
С 750 которые они на меня повесили, потому что просто так им захотелось, на прошлой неделе было уже 3200+ за 2 недели "просрочки" :crazy:. Сегодня наверно уже 6000+ накопили)))

Ні про біт кепітал а АО захист займається

скільки прострочення? і вже скільки набігло
Прострочення пішов 1.5 місяця.. нарахували більше 3000 але в кабінеті зовсім інша сума і я задала питання то мені не відповіли нічого конкретного...а те що роблять підміну номера то це є...і батькам і командиру...і що далі буду бачити..тому що командир з підлеглими не грається...як з пєшками...куда захоче переведе..

То ещё фuгня. Там завтра может быть +100 каждый день, зависит от их настроения.
С 750 которые они на меня повесили, потому что просто так им захотелось, на прошлой неделе было уже 3200+ за 2 недели "просрочки" :crazy:. Сегодня наверно уже 6000+ накопили)))
у вас зараз 6000 доларів борг
???

Я ж Вам и описал один из вариантов который может Вас ожидать))) закроете с ними "вопросы", а потом они на вас повесят ещё один кредит. При том у меня с ними просрочки даже не было, когда имел неосторожность с ними связаться, всё оплатил и забыл. Потом напомнили о себе.

Останнє редагування:
Всім привіт Слава Україні
Потрібна допомога взяв позику в данній компанії сумма тіла 250 доларів прострочення 25 днів вже набігло 940 доларів
Телефонують всім підряд погроз поки не було , звернувся до адвоката АО захист сказали що %%% максимум знижуть до тіла кредиту чи з мінімальними відсотками
Підкажіть будь ласка чи можливо за тіло закридит чи хотяб за 300 доларів закрити ??чи вони взагалі не йдуть на уступки
АО Захист это не адвокаты, а мошенники.

ні я був в них в офісі все окей
Ну значит точно всё порешают)) прикроют их через неделю, прям там, в Лондоне, всех, сразу, навсегда :punish:

Я хоть и сторонник писать на них заявления, если они открыто угрожают, с надеждой лет через 20 хотя бы просто сайт заблочить. Но юристы тут уж точно самые бесполезные. Лучше тогда уж психотерапевта нанять для себя, чтоб легче пережить их выходки, больше пользы))

Вот реально... млять. Вибачте.
Я вчора глянув фільму - "Бджоляр" ("The Beekeeper").
Чекав власне на український переклад.
В чому вся суть.
Щось так подібне на той BitCapital, бо вони реально дочекаються 😡
Ой, дочекаються. Я Джейсону Стэйтему сам їх адресу скину. Ще задоначу.

1708369585947.webp

Назад
Угорі