Про Захист:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
так в суд і не буде в них ліценз
Якщо їм ЗУ і НБУ до одного місця,то адвокат який немає тиску на контору без законів нічого не зробить.Можливо і припинили телефонувати,але не факт що саме завдяки Захисту.Спокою не дають телефонують звернувся до них не дзвонять поки звернувся тому що хочу закрити з мінімальними % а не 940
рано чи пізно підуть на уступкиЯкщо їм ЗУ і НБУ до одного місця,то адвокат який немає тиску на контору без законів нічого не зробить.Можливо і припинили телефонувати,але не факт що саме завдяки Захисту.
Підуть, якщо ви почекаєте.Але краще без Захисників обійтися. Чимало негативних відгуків про них на форумі.рано чи пізно підуть на уступки
У вас більше ніяких МФО немає в протер мінуванні?Підуть, якщо ви почекаєте.Але краще без Захисників обійтися. Чимало негативних відгуків про них на форумі.
Були протермінування в 6 мфо закрив за тілоПідуть, якщо ви почекаєте.Але краще без Захисників обійтися. Чимало негативних відгуків про них на форумі.
У вас більше ніяких МФО немає в протер мінуванні?
Це в яких саме?Ви використовували форму 5,або військовий квиток?Самі розібрались,чи теж з Захистом?Були протермінування в 6 мфо закрив за тіло
Військовий квитокЦе в яких саме?Ви використовували форму 5,або військовий квиток?Самі розібрались,чи теж з Захистом?
Форму 5 не надсилали?(фотокопію)Військовий квиток
Слон є гроші сам розібрався слу старфін требакредіт швидкогроші
ті cyku не йдуть бл, шкодаФорму 5 не надсилали?(фотокопію)
Протермінування були?
Якщо ви з цими розібрались самі, то і з бітами зможете)
У Вас три путя.Всім привіт Слава Україні
Потрібна допомога взяв позику в данній компанії сумма тіла 250 доларів прострочення 25 днів вже набігло 940 доларів
Телефонують всім підряд погроз поки не було , звернувся до адвоката АО захист сказали що %%% максимум знижуть до тіла кредиту чи з мінімальними відсотками
Підкажіть будь ласка чи можливо за тіло закридит чи хотяб за 300 доларів закрити ??чи вони взагалі не йдуть на уступки
З того що пишуть на форумі про Біт, вони ні з ким не пішли на тіло.ті cyku не йдуть бл, шкода
Этим ****** никаких документов отправлять вообще нельзя. До лампочки им формы 5, только себе хуже сделаете.Форму 5 не надсилали?(фотокопію)
Протермінування були?
Якщо ви з цими розібрались самі, то і з бітами зможете)
Вчора погасив їх до протермінування,зараховували 2 години,та пока не зв'язався з ними не закривали.У Вас три путя.
1. Не отдавать ничего - грозит телефонным террором Вашего окружения на неопределенный срок, и возможно ещё какие-то "штучки" с клеветой и т.д. Без какого-либо юридического или физического контакта. Списать долг они не смогут, в суд подать не смогут, в правовом поле они себя не покажут никак.
2. Тратить деньги на юридическую "помощь", которая не поможет, так как этой компании не существует. Террор будет продолжаться, как и в первом случае. В итоге вы психанёте и оплатите им весь долг на "пике", когда там будет какая-то страшная сумма, или перетерпите, они начнут играть в добрых ребят, которые вошли в положение и спустя неопределенное время предложат оплатить сумму чуть больше тела и закрыть вопрос. Вы с радости оплатите, но гарантии, что они её засчитают как полную оплату долга, нету. Возможно опять скажут, что вы им что-то ещё должны и всё начнется с начала. Они могут менять правила на любом этапе, угрозами манипулируя вами, так как не подчиняются никаким законам на территории Украины. Их единственные методы - моральное давление на вас и ваше окружение.
3. Отдать сейчас 1к и надеяться, что они отстанут. Даже в случае успеха, звонки всё-равно могут продолжаться дальше. Ну и может спустя время после "закрытия вопроса", когда Вы за них уже забудете, они вам позвонят и скажут, что вы у них взяли ещё один кредит и должны сегодня всё вернуть и возвращаемся к первому пути))
Как-то так)
Один варіант я докінця ) буду , на своєму я вже бачив в житті багато чого на війні так що вони не страшні мені всіх попередив цю кантору шахраї вониУ Вас три путя.
1. Не отдавать ничего - грозит телефонным террором Вашего окружения на неопределенный срок, и возможно ещё какие-то "штучки" с клеветой и т.д. Без какого-либо юридического или физического контакта. Списать долг они не смогут, в суд подать не смогут, в правовом поле они себя не покажут никак.
2. Тратить деньги на юридическую "помощь", которая не поможет, так как этой компании не существует. Террор будет продолжаться, как и в первом случае. В итоге вы психанёте и оплатите им весь долг на "пике", когда там будет какая-то страшная сумма, или перетерпите, они начнут играть в добрых ребят, которые вошли в положение и спустя неопределенное время предложат оплатить сумму чуть больше тела и закрыть вопрос. Вы с радости оплатите, но гарантии, что они её засчитают как полную оплату долга, нету. Возможно опять скажут, что вы им что-то ещё должны и всё начнется с начала. Они могут менять правила на любом этапе, угрозами манипулируя вами, так как не подчиняются никаким законам на территории Украины. Их единственные методы - моральное давление на вас и ваше окружение.
3. Отдать сейчас 1к и надеяться, что они отстанут. Даже в случае успеха, звонки всё-равно могут продолжаться дальше. Ну и может спустя время после "закрытия вопроса", когда Вы за них уже забудете, они вам позвонят и скажут, что вы у них взяли ещё один кредит и должны сегодня всё вернуть и возвращаемся к первому пути))
Как-то так)
Я не за Біт,а за інші МФО питав.В самого є декілька,тому и збираю інформацію як з ними діяти.Этим ****** никаких документов отправлять вообще нельзя. До лампочки им формы 5, только себе хуже сделаете.
прострочення було ?Вчора погасив їх до протермінування,зараховували 2 години,та пока не зв'язався з ними не закривали.
моя порада чекайте тіла або військовий квитокЯ не за Біт,а за інші МФО питав.В самого є декілька,тому и збираю інформацію як з ними діяти.
З бітами не дочекався протермінування ,тому що поставив собі преорітет на їх погашення.прострочення було ?
моя порада чекайте тіла або військовий квиток
Ваш юрист это примерно то же, самое, что подать гражданский иск на какую-то там КНДРОдин варіант я докінця ) буду , на своєму я вже бачив в житті багато чого на війні так що вони не страшні мені всіх попередив цю кантору шахраї вони
буду чекати тіло з мінімальними % і юриста буду докінця
ну так але буду добиватися свого 250 доларів закрию а не 940[SARCASM][/SARCASM]
Ваш юрист это примерно то же, самое, что подать гражданский иск на какую-то там КНДР
Поки що прострочення немає по жодному МФО,але я е цьому вже готуюсьпрострочення було ?
моя порада чекайте тіла або військовий квиток