Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Компанія Bitcapital. Тіло кредиту 250 доларів, а оплатити потрібно 940$
Тихо было,опять взбуднулись биты и в чате читаю кошмарить начали и мне смс прислали с 10м предупреждением. Все таки интересно,что им мешало с первого дня просрочки обзвон делать. Странные перцы
Тихо было,опять взбуднулись биты и в чате читаю кошмарить начали и мне смс прислали с 10м предупреждением. Все таки интересно,что им мешало с первого дня просрочки обзвон делать. Странные перцы
Сьогодні (вірніше, ще вчора) надіслали повідомлення, мов, давай, чоловіче, це твій час, під 10k! Чесно кажучи, на десять килозелених можна було б цей лондонський кібергей-клуб спробувати кинути, але ж це всього лиш семесе)
Так,я ж писав,що закрив його його до прострочення.Форум спонукав мене поставити його на перше місце до погашення серед МФО.(звісно коли не має протермінування)
В якийсь темі вже було,що Біт просили форму 5 начебто для списання відсотків.
Але наврядчи саме для цього, як ви і написали.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.