Коли перестануть дзвонити?

• Автор теми Автор теми Orusia89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Вже просто всі обдзвонили
Народ,а якби ми всі почали писати про свої історії з мфо до уповноваженого з захимту прав людини,чи подзвонити туди,як думаєте,щомь вийде
В один прекрасный день когда мою маму достали звонками к ней на работу, она написала пару заявлений и в полицию и амбуцмену, и ничем это не закончилось.... печально, но такое ощущение что стране выгодно чтобы пол страны сидело в долгах и без денег.... :dash1:

В один прекрасный день когда мою маму достали звонками к ней на работу, она написала пару заявлений и в полицию и амбуцмену, и ничем это не закончилось.... печально, но такое ощущение что стране выгодно чтобы пол страны сидело в долгах и без денег.... :dash1:
І що далі телефонують

І що далі телефонують
быстро займ и топ звонили маме на работу, я их закрыла, но было очень не приятно, она у меня приподователь и сильно растраивалась....
чем больше просрочка тем меньше звонят, хотя когда находили очередные телефоны, начинали кошмарить, вообще не понимаю от куда они телефоны всё достают и достают...

Я розумію,але я не можу це все терпіти,ви можете мені не вірити,але я себе зїдаю з середини! Я не бачу виходу,я немаю чим їм платити! Я просто в паніці яку неможу подолати
И что вы этим добьетесь угробите себе жизнь и здоровье из за пустых переживаний. Я сьедала себя пару дней и все поняла что денег нет чтоб отдать, будут верну только тело. И живу дальше звонки игнорю. Всем остальным скажите мошенники и всё.... Плевать на мнение других людей, себя любить нужно прежде всего,а не заморачиваться, что говорят за спиной

Я реально не витримаю! Мені дуже важко! В мене організм вже настільки виснажений,що це взагалі
Можливо, не дуже дієвий спосіб,але мені найкраще допомагає. Я відключаю телефон ,взагалі, їду у поле, і кричу,кричу кричу,плачу,землю деру. Мені хватає 20-30хв і я приходжу до тями.
Цим криком я розгружаю свою психіку. Відпускаю ,бо в дома при всіх мусиш бути сильною
Спробуйте))))))

Можливо, не дуже дієвий спосіб,але мені найкраще допомагає. Я відключаю телефон ,взагалі, їду у поле, і кричу,кричу кричу,плачу,землю деру. Мені хватає 20-30хв і я приходжу до тями.
Цим криком я розгружаю свою психіку. Відпускаю ,бо в дома при всіх мусиш бути сильною
Спробуйте))))))
Ого...Нічого собі метод у Вас...:wacko:

Люди! Скажіть коли закінчаться дзвінки всім, а особливо на роботу! Я вже неможу це терпіти!
Я без роботи,в декреті,і то не легше...звонять батькам моім і чоловіка,це жесть.І ще пишуть,що можуть батькам на роботу звонити:fool:

Ого...Нічого собі метод у Вас...:wacko:
Про цей метод знають у всьому світі, тільки на територію СНД сприймається дуже смішно.
Він дає людині вивільнення . Я знаю про що говорю. Життя так добряче пошматували(кома, лікарні, операції,зради,втрати, знущання, Тай навіть народження дитини стрес для організму жінки. Мені порадила психолог(давно),але використовувати тільки коли дійсно найважче душевно
Та,в принципі,кожен собі шукає кращий

Батьки де працюють
Мама вчителем працює,це 99%,що можуть звонити,а тато ПП(сам на себе),то звонять йому,надіються,що заплотить,а він посилає усіх з порога))
быстро займ и топ звонили маме на работу, я их закрыла, но было очень не приятно, она у меня приподователь и сильно растраивалась....
чем больше просрочка тем меньше звонят, хотя когда находили очередные телефоны, начинали кошмарить, вообще не понимаю от куда они телефоны всё достают и достают...
А які у Вас мфо и скільки просрочка найбільша?і тіло на яку суму?

Про цей метод знають у всьому світі, тільки на територію СНД сприймається дуже смішно.
Він дає людині вивільнення . Я знаю про що говорю. Життя так добряче пошматували(кома, лікарні, операції,зради,втрати, знущання, Тай навіть народження дитини стрес для організму жінки. Мені порадила психолог(давно),але використовувати тільки коли дійсно найважче душевно
Та,в принципі,кожен собі шукає кращий
Так, якщо діє,то чому ні..Це добре коли вмієш розгрузитись.Гірше,коли ні...

Я розумію,але я не можу це все терпіти,ви можете мені не вірити,але я себе зїдаю з середини! Я не бачу виходу,я немаю чим їм платити! Я просто в паніці яку неможу подолати
Заспокоїтись, взяти себе в руки.
Чи може одна людина образити іншу ... Ні , вона може тільки сама образитись . Ви самі себе накручуєте , нашо собі робити боляче ?
Не губіть своє здоровя .
Тут треба змиритися і радіти життям, бо воно одне і його треба берегти

Orusia89, Я вже дві неділі на кінській дозі заспокійливого, от тільки два дня як більш менш себе почуваю. Тому зверніться до лікаря і попийте заспокійливого але сильнішого, мені допомагає. А то вже хотіли ложити з перед інсультним станом
пейте лучше алкоголь

да !извините если оно так есть!от чистого сердца даю советы!лично я так и выходил из этого депр
Обратила внимание,что не первый раз занимаетесь пропагандой алкоголя,однако....:dirol:)
как по мне алкоголь очень неплох в данных ситуациях !но для девушек это плохо!

да !извините если оно так есть!от чистого сердца даю советы!лично я так и выходил из этого депр

как по мне алкоголь очень неплох в данных ситуациях !но для девушек это плохо!
Ето приводит к алкоголизму,а нам надо двигатся в перьод а не на зад,не верете спросите у Меркато он знает точно)))

Вони дзвонять на мобілку до керівника,а більше здається нідокого,а його жінка зоде розказує всім,що вони дзвонять,і що кажуть,я не витримаю справді!
О боги!!! И что вам говорит начальство? Кто звонит?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі