Коли перестануть дзвонити?

• Автор теми Автор теми Orusia89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 4K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я розумію,але я не можу це все терпіти,ви можете мені не вірити,але я себе зїдаю з середини! Я не бачу виходу,я немаю чим їм платити! Я просто в паніці яку неможу подолати
Я Вам вірю і бачу що Ви з`їдаєте себе з середини. Але це не вихід. Зробіть як Вам радять. Плюньте на них. Не зважайте. Їм не обов`язково платити. А якщо ще й немає чим,тут взагалі питання про оплату стояти не повинно..Зрозумійте,що на даному етапі тільки Ви можете собі допомогти.

Как я вас понимаю... Вчера какие-то твapu звонили 4 раза мужа бабушке (которой 83 года) и трындят что у меня долга 160000... Причем звонят на стационарный...
Я розумію,але я не можу це все терпіти,ви можете мені не вірити,але я себе зїдаю з середини! Я не бачу виходу,я немаю чим їм платити! Я просто в паніці яку неможу подолати

Перестают звонить когда этих попрошаек шлешь нах..й прямым текстом без СМС и регистрации,либо словом закона обьяснить что за эти звонки звонилка может и присесть...как то так
Маєте посилання на законодавчі норми з цими дзвінками?
Дінеро дзвонить чоловіку і свекрусі, а вони розпанікувалися, вилили на мене все що вони думають, з чоловіком розлучаємся, через ці кредити. Вчора мала розмову з дінеро, не хамло, але сцить в очі і каже дощ іде.

Как я вас понимаю... Вчера какие-то твapu звонили 4 раза мужа бабушке (которой 83 года) и трындят что у меня долга 160000... Причем звонят на стационарный...
Я реально не витримаю! Мені дуже важко! В мене організм вже настільки виснажений,що це взагалі

Я вот люблю с ними говорить а вот они не очень со мной любят ((( Они говорят что я ебанутый и вообще все мое окружение неадекватное(( а я то просто с ними разговариваю о жизни (( а они так со мной(( 1 звонок в день и то.... не любят они меня а я то к ним с душой!!!
Ф@Nataliia, к сожалению нет...поэтому и советую всем своим слать их наюх)

Мені здається це вже нервовий зрив або депрессія.Можливо зверніться до невролога або психіатра які вам випишуть ліки.Я серйозно.У цьому немає нічого такого.Якщо людина вже не може сама справитись потрібна допомога.

мой вам совет просто забейте и не думайте о том что вы им шото должны!

Orusia89, Я вже дві неділі на кінській дозі заспокійливого, от тільки два дня як більш менш себе почуваю. Тому зверніться до лікаря і попийте заспокійливого але сильнішого, мені допомагає. А то вже хотіли ложити з перед інсультним станом

Orusia89, Я вже дві неділі на кінській дозі заспокійливого, от тільки два дня як більш менш себе почуваю. Тому зверніться до лікаря і попийте заспокійливого але сильнішого, мені допомагає. А то вже хотіли ложити з перед інсультним станом
Я вже пила і сильніші і слабші і нічого недопомагає! До вас ще дзвонять

Orusia89, а якже кожного дня бачу що звонили, но не розмовляю

Orusia89, не знаю, вже мені не говорят. Но дзвінків меньше стало набагато

Orusia89, не знаю, вже мені не говорят. Но дзвінків меньше стало набагато
Вже просто всі обдзвонили
Народ,а якби ми всі почали писати про свої історії з мфо до уповноваженого з захимту прав людини,чи подзвонити туди,як думаєте,щомь вийде

Тобто ніколи

Тобто колы заплатете а якщо заплатете тільки частину а не все то зрозуміють що ви платете бо боетесь значить есть чим платить и підудь в два рази бильше звонків.напишіть мені в лс попробую вам підсказать що робить

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі