Коллектори з Вами.

• Автор теми Автор теми Сергій 555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 6K
Якби це було так, то не мав би 12 МФО і 2 банки. Просто працюю дуже давно в фінансовій сфері і знаю як це все працює. Колектором працював 1.5 року з 2008 року. Що тут можна вивідати?
Колектори мають борги...я надано дізналася про ще одну колекторшу, яка в своєму банку кредит не платить

в пиранье будете проверять? ну для начала по своему инн проверьте. небось обнаружаться связи с другими калами.
С него такой кал, как с меня испанский летчик... Максимум - звонилка, возомнившая себя агентом 007.(розшифровку цыфр писать не буду)

С него такой кал, как с меня испанский летчик... Максимум - звонилка, возомнившая себя агентом 007.(розшифровку цыфр писать не буду)
Шановний, Кал це ви... я не писав що я є коллектором на даний момент. Витріть спиртом підліткові прищі і лягайте спати.

Шановний, Кал це ви... я не писав що я є коллектором на даний момент. Витріть спиртом підліткові прищі і лягайте спати.
Зря ты дядя зарываешся. Переходиш на личные оскорбления..
Я такими как ты, ещё в 90х подтирался, просто, чтобы поржать...

Зря ты дядя зарываешся. Переходиш на личные оскорбления..
Я такими как ты, ещё в 90х подтирался, просто, чтобы поржать...
Папір не пробували використовувати? Ви або питання по темі пишіть або свої особисті проблеми вирішуйте дома...

Папір не пробували використовувати? Ви або питання по темі пишіть або свої особисті проблеми вирішуйте дома...
Так я по-теме и написал. Почитай название.
А то, что моё мнение тебе не нравится - это твоя проблема.
К стати; указывать, что делать - будешь своей правой руке, а не мне!

Так я по-теме и написал. Почитай название.
А то, что моё мнение тебе не нравится - это твоя проблема.
К стати; указывать, что делать - будешь своей правой руке, а не мне!
Відповідь дорослої людини. Браво!!!

Відповідь дорослої людини. Браво!!!
Відповідь - достойна опоненту.
Я з тобою, намагаюсь максимально толерантно спілкуватись, тільки з поваги до форумчан. Так що, остання порада: - не випробовуй долю. Знайди собі опонента, з IQ, яке відповідає твоєму.
Я можу змінити стиль спілкування і, - мене, максимум заблочать, а твоє життя розділиться на "до" і "після"

Я з тобою, намагаюсь максимально толерантно спілкуватись, тільки з поваги до форумчан. Так що, остання порада: - не випробовуй долю. Знайди собі опонента, з IQ, яке відповідає твоєму.
Я можу змінити стиль спілкування і, - мене, максимум заблочать, а твоє життя розділиться на "до" і "після"
:)
Коментарі тут зайві.

в школе каникулы, теперь понятна такая активность
скорее агент 0.7

Останнє редагування:
Робота колектора в 2009 році була в тому щоб змусити платити тих в кого були кошти... це зараз вижимають останнє з бідних
Майже Робін Гуд
Помню такое.
Читал. Глаза резало.
Нужно помаргивать сл
егка
А хіба назва теми нє калєкі з вами?

Останнє редагування:
Без обид, но ору с того, как бывший коллектор не может оплачивать долги, и шлёт нынешних коллекторов в баню.
Я платив їм відсотки 5 років, я сьогодні зайшов в СиСилоун в мене там закритих кредитів 96 штук. Потрібно просто з цим закінчувати.
хоч бери і знімай серіал
Вже зняли...

Я платив їм відсотки 5 років, я сьогодні зайшов в СиСилоун в мене там закритих кредитів 96 штук. Потрібно просто з цим закінчувати.

Вже зняли...
Боюсь спросить, а сколько у Вас суммарно закрытых кредитов? В УБКИ

Вже зняли...
96 штук в одной конторе - это сильно

Назад
Угорі