Коллектори з Вами.

• Автор теми Автор теми Сергій 555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 6K
Ні не бачать, тоді як ви повязані якщо різниця у віці така. Де вона працює і де Ваші батьки якщо це село то можливо вона працює в сільській раді чи ОТГ. Хто зареєстрований є чи коли небудь був по Ваших адресех, де раніше ви працювали чи ваші родичі, шукайте звязок. Можливий навіть звязок по старим стаціонарним номерам телефонів.

Звязок є обовязково, вулиця де вона і ви можливо раніше проживали чи були зареєстровані. Думайте.... але кажу що цього ви можете не знати.

Якщо ви зареєстровані в невеликому селі то звонілки обзвонять всіх людей які є в базі і в яких вказаний мобільний номер
Бог їм в поміч)?

Пояснюю, звідки Ви знаєте що Вас поєднує лише переказ? Інформацію про перекази ніхто нікому не надає. Вас може поєднувати соц мережа, контакти в телефоні, додатки яким ви надавали доступ до контактів а потім проходили верифікацію через цей додаток, місце реєстрації, вулиця, село і ще багато різних доступів у вашому телефоні.
тобто ви найрозумніший, а всі навколо дурні?
але зараз все виглядає так наче ви діючий калл, який вирішив вивідати інфу

тобто ви найрозумніший, а всі навколо дурні?
але зараз все виглядає так наче ви діючий калл, який вирішив вивідати інфу
Якби це було так, то не мав би 12 МФО і 2 банки. Просто працюю дуже давно в фінансовій сфері і знаю як це все працює. Колектором працював 1.5 року з 2008 року. Що тут можна вивідати?

Якби це було так, то не мав би 12 МФО і 2 банки. Просто працюю дуже давно в фінансовій сфері і знаю як це все працює. Колектором працював 1.5 року з 2008 року. Що тут можна вивідати?
ІПН, наприклад... ви ж його навіщось питали

Людина хотіла дізнатися яким чином її звязали з іншою, а без цієї інформації звязок встановити не можливо.
І з цим набором цифр,шота у колекторів не встановився зв'язок))
Ні з ким не зв'язали)
Сирітка я)):cray:

Назад
Угорі