Коллектори з Вами.

• Автор теми Автор теми Сергій 555
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 231
  • Перегляди Перегляди 6K

Сергій 555

Only read
Дописи
989
Реакції
981
Бали
323
Сергій 555 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день. Читав Ваш форум. Дуже цікаво. Маю 12 МФО тілом 130 000.00 грн. (Всі на просрочці), насправді шкода Вас. В 2006-2009 роках працював в софт-колекшені, хард-колекшені та коллектором по банківським кредитам та іпотечним договорам. На той час МФО дякуючи Богу не було. Але працюючи тоді, ніяких таких дій що описані Вами (колажі, терор сусідів та родичів, розклеювання) не було. Був лише психологічний тиск на боржника аргументами. Насправді робота колектора дуже проста - знайти хворе місце боржника і як часто боржники самі його. Завжди зберігайте спокій і не піддавайтеся на психологічний тиск. На даний момент безробітний, депресія як і всіх Вас постійно накриває так що аж вити хочеться. Але це все тимчасово, буде свято і на нашій вулиці. Бережіть себе, платіть борги по мірі можливості.

Добрий день. Читав Ваш форум. Дуже цікаво. Маю 12 МФО тілом 130 000.00 грн. (Всі на просрочці), насправді шкода Вас. В 2006-2009 роках працював в софт-колекшені, хард-колекшені та коллектором по банківським кредитам та іпотечним договорам. На той час МФО дякуючи Богу не було. Але працюючи тоді, ніяких таких дій що описані Вами (колажі, терор сусідів та родичів, розклеювання) не було. Був лише психологічний тиск на боржника аргументами. Насправді робота колектора дуже проста - знайти хворе місце боржника і як часто боржники самі його. Завжди зберігайте спокій і не піддавайтеся на психологічний тиск. На даний момент безробітний, депресія як і всіх Вас постійно накриває так що аж вити хочеться. Але це все тимчасово, буде свято і на нашій вулиці. Бережіть себе, платіть борги по мірі можливості.
А чому нас шкода??

Ага,щас)?
В нас нема боргів?
Ми всім простили)☺️
А шо случилось?То менеджери кредитування,то колектори....)
Земля точно кругла):sarcastic:

І як воно,в нашій шкурі?
Соратники ваші дають вам "прикурити"??

Ага,щас)?
В нас нема боргів?
Ми всім простили)☺️

І як воно,в нашій шкурі?
Та ні не вони мені а їх дістав уже, вони всі безтолкові і
А чому нас шкода??
Не всіх звісно, а тих в кого сплачувати борги немає чим.
Сергій 555, мене ніколи не накривало?Що

Та ні не вони мені а їх дістав уже, вони всі безтолкові і

Не всіх звісно, а тих в кого сплачувати борги немає чим.
Ну да,ну да)))Так ви їм курс підвищення кваліфікації,а вони вам мінус борг))
Не дякуйте.☺️

платіть борги по мірі можливості
:clapping::saint:
Завжди зберігайте спокій і не піддавайтеся на психологічний тиск
Мы постараемся...
Насправді робота колектора дуже проста - знайти хворе місце боржника
Я это писал ещё в 2018 году. Но спасибо)

Ага,щас)?
В нас нема боргів?
Ми всім простили)☺️

І як воно,в нашій шкурі?
Що Вас цікавть чому кредитів набрався? У Вашій шкурі норм... соратники вже 13 років як не мої.

Ну да,ну да)))Так ви їм курс підвищення кваліфікації,а вони вам мінус борг))
Не дякуйте.☺️
Ні просто сміюся, особливо весело з Кредит Касою. Спочатку погрози, потім просять ну будь ласка.

Що Вас цікавть чому кредитів набрався? У Вашій шкурі норм... соратники вже 13 років як не мої.
Не цікавить.Якщо набрались,значить треба було.У кожного свої причини.
А "бивших"колекторів,напевно як і "бивших поліцейських",чи як там правильно ,не буває))

В этом нет смысла. То есть, нет смысла уточнять. Бумеранг?
Робота колектора в 2009 році була в тому щоб змусити платити тих в кого були кошти... це зараз вижимають останнє з бідних

Не цікавить.Якщо набрались,значить треба було.У кожного свої причини.
А "бивших"колекторів,напевно як і "бивших поліцейських",чи як там правильно ,не буває))
Е ні, я ще потім видавав кредити довго
Admin, переманюємо людей з інших барікад?
Я так розумію ,в нас цікавіше :sarcastic:
:)

Ну що,коли будете закривати кредити?
Чи все село і родичів ставити на ноги??
В процесі, поки що всі хотять звісно відсотки (які звісно не отримають). Я живу в місті, в будинку, сусідів не знаю, а родичі далеко. Так що якось так...

Назад
Угорі