Коллекторы приехали домой на белом пежо 3 чел.

• Автор теми Автор теми Морозко1212
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 155
  • Перегляди Перегляди 5K
Розкажу хохму.Прийшла я, значить, сьогодні з поліклініки,малого в калясці лишила досипати,а сама думаю,пока поїм,бо як встане,то не буде коли.Ну і сиджу,їм картопельку форум читаю,тут мені почулося,що малий плаче,вибігла,почулося правда,а по дорозі в той момент ,,газелька,, проїхала повільно так,неквапом,правда бумага там не було,але дерев'яний хрест і вінки на кузові стояли.Незнаю чому,але в той момент сміялася до гикавки,кажу сама до себе,о і до мене колектори приїхали,видно зразу й закопають))))(просто мимо мого будинку на кладовище завжди їздять)
Нагадали мені )))

1644495660039.webp

Морозко1212, так ви дєвочка?ще й мама з дітками?! Я чомусь вирішила, що мужчинка?‍♀️ Тоді від мене сорі?, якщо образила. Вам панікувати можна, хоча зовсім не потрібно! У страху дуже великі очі?
І як вже написали вище, знайдіть можливість перечитати форум детальніше?

Морозко1212, так ви дєвочка?ще й мама з дітками?! Я чомусь вирішила, що мужчинка?‍♀️ Тоді від мене сорі?, якщо образила. Вам панікувати можна, хоча зовсім не потрібно! У страху дуже великі очі?
Я со второго поста ТС понял шо это дефачка ))
:попкорн::попкорн::попкорн:
Оце я вдало зайшла
Кіно вже закінчується ))

Добрий день всем.Уменя 32 мфо прострочка с июня 2021.С готивочкой договорись об оплате на завтра.Но сегодня по месту регистрации приехало 3 человека с бумагами.Кто может еще приежать с мфо.В реестре суд.у меня все тихо.
Жуть....webp

Хорошая тема, заголовок красивый.
Добрий день всем.Уменя 32 мфо прострочка с июня 2021.С готивочкой договорись об оплате на завтра.Но сегодня по месту регистрации приехало 3 человека с бумагами.Кто может еще приежать с мфо.В реестре суд.у меня все тихо.
Вы что , со Львова?

Ауууууу. Расскажи мне! У меня же следак знакомый в этой сфере отношений есть!!! Помогу чем смогу

Я теж подумала,що мужчина)Соррі
Ауууууу. Расскажи мне! У меня же следак знакомый в этой сфере отношений есть!!! Помогу чем смогу
О,тут усі специ зібралися))))

У меня во дворе стоит. За угон нам же ничего не будет?:nea:
Мені здається нам тут уже оті чмoшнuкu стільки усякого "шиють",що стаття за угон розчиниться на фоні усіх інших.Одною більше,одною менше,панове шахраї

Візьміть мене з собою,хоч раз поучаствую в чомусь інтересному
Фото пжл
У меня во дворе стоит. За угон нам же ничего не будет?:nea:
В средине спортсменов нету хоть?
Ну хоть все повеселились ???
Я не успел?

Назад
Угорі