Коллекторы наехали на мать парня, он привез их в спортзал и устроил с ними бои по одному. Вот спаринг с одним из них ??

• Автор теми Автор теми Afrodita1989
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 31
  • Перегляди Перегляди 2K
Видел я это видео,оно из 90х...рекетиры привозили бизнесменов в спортзал и таким образом выбивали бабло...
Кто придумал сказку про мать,сына и коллекторов мне неизвестно

Дуже жорстоко!!Не важливо хто це,колєхтор чи проста людина!!!!Такого немає бути!!!!((((((((((

Дуже жорстоко!!Не важливо хто це,колєхтор чи проста людина!!!!Такого немає бути!!!!((((((((((
Жалость к Людям Удел слабих, так учат колекторов на їх пітушиних тренінгах. Так что всьо по справедлівості..

Жалость к Людям Удел слабих, так учат колекторов на їх пітушиних тренінгах. Так что всьо по справедлівості..
Та хай там вчать чому хочуть!!!!В любій ситуації треба залишатися людиною.Непотрібно на вчинки людей!! відповідати силою!!!!

Мене дивують дві категорії людей. Ті, які постять не перевірену інфу з інтернету ,та ті,які всьому цьому вірять...?‍♀️
Я цей відос бачив роки 3-4 назат там Як тільки не підписували його, вот і мені інтересно стало))
Та хай там вчать чому хочуть!!!!В любій ситуації треба залишатися людиною.Непотрібно на вчинки людей!! відповідати силою!!!!
Людина осТаєця Людиной в Любой сітуації, просто часто сробатує человеческий фактор інстінкт само сохраненія виживанія, ви просто не знаєте на що люди способні...

Я
Я цей відос бачив роки 3-4 назат там Як тільки не підписували його, вот і мені інтересно стало))

Людина осТаєця Людиной в Любой сітуації, просто часто сробатує человеческий фактор інстінкт само сохраненія виживанія, ви просто не знаєте на що люди способні...
[/QUOTE
Я спорити не маю бажання))В мене трохи інше бачення вирішення ситуацій і поки це мені допомагає)))

Назад
Угорі