Afrodita1989
Форумчанин
- Дописи
- 178
- Реакції
- 48
- Бали
- 2625
Afrodita1989 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.

Видел я это видео,оно из 90х...рекетиры привозили бизнесменов в спортзал и таким образом выбивали бабло...
Кто придумал сказку про мать,сына и коллекторов мне неизвестно
Чем?Что он долбо*б?Ой, мне этот парнишка в чёрных шортах уже нра!
Хорошо дерётся, вот и всё!Чем?Что он долбо*б?
Сила есть,ума не надо...Хорошо дерётся, вот и всё!
Жалость к Людям Удел слабих, так учат колекторов на їх пітушиних тренінгах. Так что всьо по справедлівості..Дуже жорстоко!!Не важливо хто це,колєхтор чи проста людина!!!!Такого немає бути!!!!((((((((((
Мене дивують дві категорії людей. Ті, які постять не перевірену інфу з інтернету ,та ті,які всьому цьому вірять...?Мадам а де ви таку інфу берете що це конРектно колектора ?)))
Та хай там вчать чому хочуть!!!!В любій ситуації треба залишатися людиною.Непотрібно на вчинки людей!! відповідати силою!!!!Жалость к Людям Удел слабих, так учат колекторов на їх пітушиних тренінгах. Так что всьо по справедлівості..
Я цей відос бачив роки 3-4 назат там Як тільки не підписували його, вот і мені інтересно стало))Мене дивують дві категорії людей. Ті, які постять не перевірену інфу з інтернету ,та ті,які всьому цьому вірять...?![]()
Людина осТаєця Людиной в Любой сітуації, просто часто сробатує человеческий фактор інстінкт само сохраненія виживанія, ви просто не знаєте на що люди способні...Та хай там вчать чому хочуть!!!!В любій ситуації треба залишатися людиною.Непотрібно на вчинки людей!! відповідати силою!!!!
Я цей відос бачив роки 3-4 назат там Як тільки не підписували його, вот і мені інтересно стало))
Людина осТаєця Людиной в Любой сітуації, просто часто сробатує человеческий фактор інстінкт само сохраненія виживанія, ви просто не знаєте на що люди способні...
[/QUOTE
Я спорити не маю бажання))В мене трохи інше бачення вирішення ситуацій і поки це мені допомагає)))