Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Да шо ж одні больні скрізь)?Ще раз можна переконатися,які в шарагах працюють люди.А про себе такої думки,що можна їх лиш пожаліти і сприймати ,як хворих людей.
хворих ще вилікувати можна. а тут - наврядЩе раз можна переконатися,які в шарагах працюють люди.А про себе такої думки,що можна їх лиш пожаліти і сприймати ,як хворих людей.
Щоб ліки в аптеках були без просрочки.Да шо ж одні больні скрізь)?
Не одні... їх багато.Да шо ж одні больні скрізь)?
Кузнецы ж мля...Які ж вони "обідчеві", коли їх тикаєш прямо носом в їхне ж ?
в своем курятнике кудахкайте?А не развели здесь курятник. Больше ответа не будет, суть поняли все.
Якась ти занадто добраЩе раз можна переконатися,які в шарагах працюють люди.А про себе такої думки,що можна їх лиш пожаліти і сприймати ,як хворих людей.
ВіхАдной жеЯкась ти занадто добра

Так то ж від народження по ходуПсихологічний стан його порушено)
Когда читаешь такие "опусы" складывается впечатление, что знаки пунктуации ставятся в произвольном порядке. Я художник - я так вижу...В д*білів весіннє загострення. Ну а як? Знов пишуть на мейл:
![]()
Довелось відповісти:
"Чекаю щоб ти, невідома мені особа, з якою я особисто не знайомий, не знаю персональних даних якої та навіть прізвища, пішов (авт.: тут я саме вказав куди, за рускім кораблем).
Вважаю таке твоє звернення вимаганням, що кваліфікується за відповідними частинами статті 189 Кримінального кодексу України.
Засунь свій психологічний стан собі в дупу, звернись до лікаря або випий галоперидолу.
Розмову завершено. Згинь)"
Які вони всі "нєжні". Психологічний стан його порушено)
10к.В д*білів весіннє загострення. Ну а як? Знов пишуть на мейл:
![]()
Довелось відповісти:
"Чекаю щоб ти, невідома мені особа, з якою я особисто не знайомий, не знаю персональних даних якої та навіть прізвища, пішов (авт.: тут я саме вказав куди, за рускім кораблем).
Вважаю таке твоє звернення вимаганням, що кваліфікується за відповідними частинами статті 189 Кримінального кодексу України.
Засунь свій психологічний стан собі в дупу, звернись до лікаря або випий галоперидолу.
Как можно нарушить нарушение тайны переписки?)))В д*білів весіннє загострення. Ну а як? Знов пишуть на мейл:
![]()
Довелось відповісти:
И пиво по акции в АТБ...ВіхАдной же![]()