Читав я ваш форум без реєстрації, додатковий мій дохід переакредитація боржників від МФО по відсоткових договорах позики, сам я юрист міжнародної зовнішньої економічної діяльності. Мені завжди було дивно, як фізичні особи потрапляють в такі ситуації. Ну і на цій темі, я не зміг не зареєструватися і не прокоментувати цей допис. В даному випадку я бачу, як особа яка має якесь відношення до 4 факторингових компаній, пише ділову комерційну пропозицію керівнику організації. Керівник організації, який більшість всього заробляє на цьому кошти, не повідомляє боржникам простої істини. Фінансово забов"язана особа добровільно уклала договір про отримання фінансових послуг (кредит чи інші цивільно правові відносини) і вона, згідно законодавства України не звільняється від своїх фінасових забов"язань перед кредитором, навіть в випадку смерті, борг переходить разом зі спадщиною, а кредитор має право вимагати погашення боргу в будь який момент згідно норм ЗУ. Максимум піарщики з ліцензією від МІН ЮСТУ, по захисту прав боржників, можуть скасувати незнаконно нараховані відсотки в суді і скасувати незаконне відкриття виконавчого провадження, звісо якщо це доведуть. Розумний керівник надав би інформацію своєму контингенту, хто хоче добровільно без зайвих проблем врегулювати заборгованість, але тут він втрачає дохід і це йому невигідно. Ви надайте послуги по фінансовій грамотності і допоможіть вилізти з боргової ями, фінансово неграмотним боржникам, а не забирайте собі кошти в людей, які і так винні на законній основі. Бо таке враження, що тут зареєстровані особи з наступним діагнозом: відсутність смисловой нагрузки - неконструктив.