? Колектори пропонують співпрацю. Ну-ну ?

• Автор теми Автор теми Mercato®
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 162
  • Перегляди Перегляди 8K
Я це коли перечитую знову, виписую цитати:
- Я не зовсім колектор
- для складеня виконавчого провадження
- створення позвоної заяви
- ви отримуєте популярність
- дана пропозиція більш ніколи повторена бути не може
- фейсбука в мене немає

Треба словник почати - "колекторсько-український".
Калєхтор ще забувся написати що на мівінку не хватає. Так би в нього було б більше шансів на співпрацю

Та я ж не спецом... Я ж случайно(
:ups:

1680378546047.webp

??
Калєхтор ще забувся написати що на мівінку не хватає.
Мабуть не голодний... Вони один одного годують тим, що їм за день добрі люди накидають по телефону від щирого серця.

? Отримав сьогодні такий мейл:

1680375862806.png

Потішило про статті Кримінального Кодексу та його бонус до зарплати.

А я відповів:

"Добрий.
Відповіді особливої не чекайте. Посміявся щодо статей ККУ. У Вас хоч є юридична освіта, щоб писати такі бздури?
Мені простіше Вас прасувати у судах.
Без поваги."

Колектори... Що тут поробиш. Це діагноз ?‍⚕️
А я не продаюсь)
Одне питання , тобто якщо с МФО домовився закрити за тіло , вони відправили гарантійний лист , а боржник не сплатив по цьому гарантійному листу вчасно , то за тіло вже не можливо закрити ?

Одне питання , тобто якщо с МФО домовився закрити за тіло , вони відправили гарантійний лист , а боржник не сплатив по цьому гарантійному листу вчасно , то за тіло вже не можливо закрити ?
Якщо Ви про зображення "такого листа" на мейл, то це взагалі не документ.

Якщо Ви про зображення "такого листа" на мейл, то це взагалі не документ.
Я декілька разів оплачував по гарантійному листу , все закривали . Просто цікаво якщо не виконав умови гарантійного листа в строк , то наступного разу такої пропощиції вже не буде ?!

Я декілька разів оплачував по гарантійному листу , все закривали . Просто цікаво якщо не виконав умови гарантійного листа в строк , то наступного разу такої пропощиції вже не буде ?!
тут найчастіше все залежить від шараги..
можуть запропонувати знову, а можуть обідитись і в суд піти..
як лотерея, ніколи не знаєш, що у них там, де мають бути мізки((

Владік що не може сам пропонувати людям реструктуризацію? ?

Читав я ваш форум без реєстрації, додатковий мій дохід переакредитація боржників від МФО по відсоткових договорах позики, сам я юрист міжнародної зовнішньої економічної діяльності. Мені завжди було дивно, як фізичні особи потрапляють в такі ситуації. Ну і на цій темі, я не зміг не зареєструватися і не прокоментувати цей допис. В даному випадку я бачу, як особа яка має якесь відношення до 4 факторингових компаній, пише ділову комерційну пропозицію керівнику організації. Керівник організації, який більшість всього заробляє на цьому кошти, не повідомляє боржникам простої істини. Фінансово забов"язана особа добровільно уклала договір про отримання фінансових послуг (кредит чи інші цивільно правові відносини) і вона, згідно законодавства України не звільняється від своїх фінасових забов"язань перед кредитором, навіть в випадку смерті, борг переходить разом зі спадщиною, а кредитор має право вимагати погашення боргу в будь який момент згідно норм ЗУ. Максимум піарщики з ліцензією від МІН ЮСТУ, по захисту прав боржників, можуть скасувати незнаконно нараховані відсотки в суді і скасувати незаконне відкриття виконавчого провадження, звісо якщо це доведуть. Розумний керівник надав би інформацію своєму контингенту, хто хоче добровільно без зайвих проблем врегулювати заборгованість, але тут він втрачає дохід і це йому невигідно. Ви надайте послуги по фінансовій грамотності і допоможіть вилізти з боргової ями, фінансово неграмотним боржникам, а не забирайте собі кошти в людей, які і так винні на законній основі. Бо таке враження, що тут зареєстровані особи з наступним діагнозом: відсутність смисловой нагрузки - неконструктив.
І нагадайте будь ласка, боржникам, що фінансові установи, одні з перших, хто надав кредитні канікули добровільно, для адаптації населення у складний період. І хто сплачує дуже великі податки в державний бюджет і на допомогу ЗСУ. І є важлива складова життєдіяльності держави, від яких залежить фінансова стабільність України. Не нагадую про те, що роботою забезпечені десятки тисяч громадян.

Останнє редагування:
Читав я ваш форум без реєстрації, додатковий мій дохід переакредитація боржників від МФО по відсоткових договорах позики, сам я юрист міжнародної зовнішньої економічної діяльності. Мені завжди було дивно, як фізичні особи потрапляють в такі ситуації. Ну і на цій темі, я не зміг не зареєструватися і не прокоментувати цей допис. В даному випадку я бачу, як особа яка має якесь відношення до 4 факторингових компаній, пише ділову комерційну пропозицію керівнику організації. Керівник організації, який більшість всього заробляє на цьому кошти, не повідомляє боржникам простої істини. Фінансово забов"язана особа добровільно уклала договір про отримання фінансових послуг (кредит чи інші цивільно правові відносини) і вона, згідно законодавства України не звільняється від своїх фінасових забов"язань перед кредитором, навіть в випадку смерті, борг переходить разом зі спадщиною, а кредитор має право вимагати погашення боргу в будь який момент згідно норм ЗУ. Максимум піарщики з ліцензією від МІН ЮСТУ, по захисту прав боржників, можуть скасувати незнаконно нараховані відсотки в суді і скасувати незаконне відкриття виконавчого провадження, звісо якщо це доведуть. Розумний керівник надав би інформацію своєму контингенту, хто хоче добровільно без зайвих проблем врегулювати заборгованість, але тут він втрачає дохід і це йому невигідно. Ви надайте послуги по фінансовій грамотності і допоможіть вилізти з боргової ями, фінансово неграмотним боржникам, а не забирайте собі кошти в людей, які і так винні на законній основі. Бо таке враження, що тут зареєстровані особи з наступним діагнозом: відсутність смисловой нагрузки - неконструктив.
ладно)))
То, что Админ с Меркатором уже купили себе по 4 острова, зарабатывая на заемшикам и так все знают)))

Вопрос возник. Кто такие пиарщики с лицензией минюста по зашите прав должников?

сам я юрист міжнародної зовнішньої економічної діяльності
А тут юристи в галузі кредитних відносин. Різницю відчуваєте?
В даному випадку я бачу, як особа яка має якесь відношення до 4 факторингових компаній, пише ділову комерційну пропозицію керівнику організації.
Яке відношення? Працює там?
Фінансово забов"язана особа добровільно уклала договір про отримання фінансових послуг (кредит чи інші цивільно правові відносини) і вона, згідно законодавства України не звільняється від своїх фінасових забов"язань перед кредитором
Доведете це у суді?
Максимум піарщики з ліцензією від МІН ЮСТУ, по захисту прав боржників, можуть скасувати незнаконно нараховані відсотки в суді і скасувати незаконне відкриття виконавчого провадження, звісо якщо це доведуть.
Шановний, Ви тю-тю? Яка ліцензія?
Ми тут суди в банків виграємо на сотні тисяч, а ви нам про "незнаконно" нараховані %.
Ви надайте послуги по фінансовій грамотності і допоможіть вилізти з боргової ями, фінансово неграмотним боржникам, а не забирайте собі кошти в людей, які і так винні на законній основі.
Тільки не вчіть мене працювати) Знайшовся "фінансово-грамотний" ?
Для початку вивчіть граматику української мови.
І нагадайте будь ласка, боржникам, що фінансові установи, одні з перших, хто надав кредитні канікули добровільно, для адаптації населення у складний період. І хто сплачує дуже великі податки в державний бюджет і на допомогу ЗСУ. І є важлива складова життєдіяльності держави, від яких залежить фінансова стабільність України.
Ви самі це зробили)
Податки? Не смішіть мої капці ? Всі МФО ховають доходи)
Не нагадую про те, що роботою забезпечені десятки тисяч громадян.
Тобто колекторів?
Суттєвий вклад у ВВП країни.
Окопи рийте! Більше толку буде.

Ukraine The Best, ви напевно і листи на електронки боржникам придумуєте.
Відчувається той самий жанр.

Назад
Угорі