- Дописи
- 38060
- Рішення
- 10
- Реакції
- 96919
- Бали
- 11145
Admin не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
И пиво по акции в АТБ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
И пиво по акции в АТБ...
Ты вот раньше не могла написать об этом ??И пиво по акции в АТБ...
Нууу... Эт слишком. Откуда деньги на стекло?!))
Ты вот раньше не могла написать об этом ??
До закриття ще 46 хв??Ты вот раньше не могла написать об этом ??
А продают до 20:00..((До закриття ще 46 хв??
Ось, що значить людина не п'єА продают до 20:00..((

Та я тоже. Но надо же быть в курсе событийОсь, що значить людина не п'є![]()
Чаю випий
Що власне і роблюЧаю випий

Мікрофінасові установи платять податки до бюджету? А за чий ска рахунок вони платять ці податки? Не за рахунок людей які беруть які продають все підряд аби ваші дідькові колектори не трогали нікого. Забезпечені десятки тисяч громадян роботою? Тобто дзвонить по сто разів на день і погрожувати всім підряд це робота?Читав я ваш форум без реєстрації, додатковий мій дохід переакредитація боржників від МФО по відсоткових договорах позики, сам я юрист міжнародної зовнішньої економічної діяльності. Мені завжди було дивно, як фізичні особи потрапляють в такі ситуації. Ну і на цій темі, я не зміг не зареєструватися і не прокоментувати цей допис. В даному випадку я бачу, як особа яка має якесь відношення до 4 факторингових компаній, пише ділову комерційну пропозицію керівнику організації. Керівник організації, який більшість всього заробляє на цьому кошти, не повідомляє боржникам простої істини. Фінансово забов"язана особа добровільно уклала договір про отримання фінансових послуг (кредит чи інші цивільно правові відносини) і вона, згідно законодавства України не звільняється від своїх фінасових забов"язань перед кредитором, навіть в випадку смерті, борг переходить разом зі спадщиною, а кредитор має право вимагати погашення боргу в будь який момент згідно норм ЗУ. Максимум піарщики з ліцензією від МІН ЮСТУ, по захисту прав боржників, можуть скасувати незнаконно нараховані відсотки в суді і скасувати незаконне відкриття виконавчого провадження, звісо якщо це доведуть. Розумний керівник надав би інформацію своєму контингенту, хто хоче добровільно без зайвих проблем врегулювати заборгованість, але тут він втрачає дохід і це йому невигідно. Ви надайте послуги по фінансовій грамотності і допоможіть вилізти з боргової ями, фінансово неграмотним боржникам, а не забирайте собі кошти в людей, які і так винні на законній основі. Бо таке враження, що тут зареєстровані особи з наступним діагнозом: відсутність смисловой нагрузки - неконструктив.
І нагадайте будь ласка, боржникам, що фінансові установи, одні з перших, хто надав кредитні канікули добровільно, для адаптації населення у складний період. І хто сплачує дуже великі податки в державний бюджет і на допомогу ЗСУ. І є важлива складова життєдіяльності держави, від яких залежить фінансова стабільність України. Не нагадую про те, що роботою забезпечені десятки тисяч громадян.
Калєхтара купують мівінку за 15 гривників,і 20% йде в держбюджет. Якби ви були фінансово грамотні то розуміли б такі прості речіпомоЙщики
Це все дрібничкі несуттєві. На них економіка країни тримається)
А в реквізитах на оплату буде банківський рахунок однієї з шараг. Новий рівень вибивання боргівВ д*білів весіннє загострення. Ну а як? Знов пишуть на мейл:
![]()
Довелось відповісти:
"Чекаю щоб ти, невідома мені особа, з якою я особисто не знайомий, не знаю персональних даних якої та навіть прізвища, пішов (авт.: тут я саме вказав куди, за рускім кораблем).
Вважаю таке твоє звернення вимаганням, що кваліфікується за відповідними частинами статті 189 Кримінального кодексу України.
Засунь свій психологічний стан собі в дупу, звернись до лікаря або випий галоперидолу.
Розмову завершено. Згинь)"
Які вони всі "нєжні". Психологічний стан його порушено)
Дякую за лікбез, запишу в блокнотік.Якби ви були фінансово грамотні то розуміли б такі прості речі
Дякую за лікбез, запишу в блокнотік.
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
*** Скрытый текст не может быть процитирован. ***
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Пляя... зняв з пальців... теж хотів Мерчіку написать куди передачкі готувать ?Mercato®, ну, шо там? Повязали?
ЧайПляя... зняв з пальців... теж хотів Мерчіку написать куди передачкі готувать ?