Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Скорее всего фейковое название. Официально таких колл организаций нет.Форумчани, хто що знає про колекторів під назвою Чорний тюльпан? Знаю тільки що продав чи передав Кредітіон. Вже почав погрожувати і робити п**но колажі.
Мені теж бузок подобається, але тут якийсь Чорний тюльпан.Мне больше по душе запах сирени или желтые тюльпаны))
Якби я мала чим йому заплатити, то вже давно б це зробила.я пранк чув про так самозваний чорний тюльпан.Там Чоловік говорив що він з Росії,такої організації ,юридично,не існує,просто заплатіть йому грошей бо нема чим кормити сім'ю.Якщо знайду то обов'язково кину.Хтось просто також як я слухав такий пранк і вирішив назву поцупити)
Ага. Так як і його розумові здібності ?????Задумавшись навіяло думку,чорний тюльпан-мертва квітка.
Сколько просрочка у Вас?может ето сам кредитон шалитФорумчани, хто що знає про колекторів під назвою Чорний тюльпан? Знаю тільки що продав чи передав Кредітіон. Вже почав погрожувати і робити п**но колажі.
Десь 1.5-2місяціСколько просрочка у Вас?может ето сам кредитон шалит
В какой конторе работает? )))Здрасти.
![]()
?????? Ржу немагуЗдрасти.
![]()
Никто Вас не продал за такое время ето они звонятДесь 1.5-2місяці
Классику смотреть надотьВ какой конторе работает? )))
Ай, блин, туплю ???
Черный тюльпан)))))
Ну просто "Белая роза ветров"Здрасти.
![]()

Щойно прийшла смс з Верони і та сума що в Кредітіон.Никто Вас не продал за такое время ето они звонят
Они обьеденились.Щойно прийшла смс з Верони і та сума що в Кредітіон.