Колекторское агентство " Черный тюльпан "

• Автор теми Автор теми Arina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 6K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Arina

Форумчанин
Дописи
63
Реакції
24
Бали
1765
Arina не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форумчани, хто що знає про колекторів під назвою Чорний тюльпан? Знаю тільки що продав чи передав Кредітіон. Вже почав погрожувати і робити пopнo колажі.

Мне больше по душе запах сирени или желтые тюльпаны))

Форумчани, хто що знає про колекторів під назвою Чорний тюльпан? Знаю тільки що продав чи передав Кредітіон. Вже почав погрожувати і робити п**но колажі.
Скорее всего фейковое название. Официально таких колл организаций нет.
Документы о продаже прислали?

я пранк чув про так самозваний чорний тюльпан.Там Чоловік говорив що він з Росії,такої організації ,юридично,не існує,просто заплатіть йому грошей бо нема чим кормити сім'ю.Якщо знайду то обов'язково кину.Хтось просто також як я слухав такий пранк і вирішив назву поцупити)

Задумавшись навіяло думку,чорний тюльпан-мертва квітка.

я пранк чув про так самозваний чорний тюльпан.Там Чоловік говорив що він з Росії,такої організації ,юридично,не існує,просто заплатіть йому грошей бо нема чим кормити сім'ю.Якщо знайду то обов'язково кину.Хтось просто також як я слухав такий пранк і вирішив назву поцупити)
Якби я мала чим йому заплатити, то вже давно б це зробила.
Задумавшись навіяло думку,чорний тюльпан-мертва квітка.
Ага. Так як і його розумові здібності ?????
Можу скинути його номер телефону

Вкладення

• S90606-131136.webp
    S90606-131136.webp
    66.3 Кб · Перегляди: 107
Останнє редагування:
Arina, ні в якому разі не платіть.Ось знайшов "фанатів" цього тюльпану,послухайте,вам буде корисно:)

Форумчани, хто що знає про колекторів під назвою Чорний тюльпан? Знаю тільки що продав чи передав Кредітіон. Вже почав погрожувати і робити п**но колажі.
Сколько просрочка у Вас?может ето сам кредитон шалит

Здрасти.
10837

В какой конторе работает? )))
Ай, блин, туплю ???
Черный тюльпан)))))
Классику смотреть надоть :) Классику :)
Как там в другом фильме говорилось про приезжих каллов? "Ты на въезде видел надпись "склад мертвых ниггеров"? Нет? А знаешь почему? Потому, что это не склад мертвых ниггеров!" :)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі