Колектор погрожує.

• Автор теми Автор теми Богдан1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 73
  • Перегляди Перегляди 3K
В мене другові на районі кримінал шиють його адвокат майже отмазав, треба через його вийти на адвоката на консультацію.Може щось мудре підскаже щоб ці ****** родичам звонили поменше а то звонять родичам колишньої жінки...як вони їх находять?

Пробей номер через гетконтакт увидишь!
:mosking::mosking::mosking: так вот чего некоторые каллы когда я их троллю,за какую то Веру говорят)))Да бабушка Вера тут не причем,а вот номер уже два месяца как мне пренадлежит
Мой
мой

Звонить особа залякує родичів.Каже що я виний незрозуміло яку суму якимось людям.Коли я починаю спілкуватися з ним він не називає не юридичну особу не скільки виний нічого.Просто що кинув якусь людину фамілія кавказька і що він звонить по родичам сам по собі...дома пі..ец всіх убють все заберуть.З цим можна якось боротися.
Меняете номер телефона себе и родным, и проблема решается

Звонить особа залякує родичів.Каже що я виний незрозуміло яку суму якимось людям.Коли я починаю спілкуватися з ним він не називає не юридичну особу не скільки виний нічого.Просто що кинув якусь людину фамілія кавказька і що він звонить по родичам сам по собі...дома пі..ец всіх убють все заберуть.З цим можна якось боротися.
Можна бороться. Подзвонити ему и сказать что он вам
должен а иначе вы ему сделаете " я твой труба шатал, калитка ламал". Обычно помогает, я так и делал им.

Так якщо змінити номер і приховувати я з Ваших слів, то це призведе до відсидки в СІЗО?
Я не знаю к чему это приведёт, я написал то что слышал. А как на самом деле не знаю, у меня пол года просрочки и тишина покамись

Е кеш через 3 місяці просрочки чоловіку почав у вайбері писати погрози і у фотошопі зробили картинки на тему СНІД у. Обіцяли, якщо не буде проплати до 17.00 то розклеять біля роботи і біля дому. Проплати не було. Через 2 дні написали з пропозицією заплатити лише тіло кредиту. Ми оплатили, кредит закрили.

Назад
Угорі