Богдан1988
Форумчанин
- Дописи
- 77
- Реакції
- 35
- Бали
- 2590
Богдан1988 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ідея
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А еще Ахмет, Гурген, Мустафа, Ибрагим как закончат шаурму крутить на базаре сразу прибегут показывать мэсть гарачих горных парнэй. И так будет с каждым))))Аслан і Махмуд
Це справжнє прізвище.Найшов тільки як ***
Пробей номер через гетконтакт увидишь!

так вот чего некоторые каллы когда я их троллю,за какую то Веру говорят)))Да бабушка Вера тут не причем,а вот номер уже два месяца как мне пренадлежитМойА чей это номер?
мойА шо за номер?
Меняете номер телефона себе и родным, и проблема решаетсяЗвонить особа залякує родичів.Каже що я виний незрозуміло яку суму якимось людям.Коли я починаю спілкуватися з ним він не називає не юридичну особу не скільки виний нічого.Просто що кинув якусь людину фамілія кавказька і що він звонить по родичам сам по собі...дома пі..ец всіх убють все заберуть.З цим можна якось боротися.
Так якщо змінити номер і приховувати я з Ваших слів, то це призведе до відсидки в СІЗО?Меняете номер телефона себе и родным, и проблема решается
Можна бороться. Подзвонити ему и сказать что он вамЗвонить особа залякує родичів.Каже що я виний незрозуміло яку суму якимось людям.Коли я починаю спілкуватися з ним він не називає не юридичну особу не скільки виний нічого.Просто що кинув якусь людину фамілія кавказька і що він звонить по родичам сам по собі...дома пі..ец всіх убють все заберуть.З цим можна якось боротися.
Я не знаю к чему это приведёт, я написал то что слышал. А как на самом деле не знаю, у меня пол года просрочки и тишина покамисьТак якщо змінити номер і приховувати я з Ваших слів, то це призведе до відсидки в СІЗО?
В мене всі 37!!!А в мене20мфо,і шо