Кого звільнили через каллів

• Автор теми Автор теми Aluska
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 132
  • Перегляди Перегляди 5K
После того, как моей начальнице позвонила неадекватная особь с Сслоун и трубку взял её маленький сын.. (Ребенку 5 и его очень испугали).. Меня с работы попросили уйти..
Правда, как оказалось, звонки на работу от этого не прекратились((
Начальница пусть злилась бы на Сслоун, не Вы ж ребенка испугали! Если бы испугали моего, я б кипишь подняла и достала бы их.... А от увольнения, что, кому-то легче стало? Странные, у человека сложная ситуация, а они ещё больше в жoпy загоняют

Ага. Ми ж прикладом бути маємо)). І ніхто не зважає на те, що ми теж люди. Із своїми сім'ями, проблемами і т.д.
Так. Із гофінгоу дівчина сказала,що мою справу їй передали і вона мене спочатку сплутала з іншою людиною,яка теж працює в цій сфері.

Мені сказали з соскредиту,що дзвонили всім,бо я не відповідала,а чоловік послав. Звичайно,якщо б я сказала,що не заплачу,то вони дзвонили б іншим.
Проверенно на собственном опыте - не имеет значения, что вы говорите. Им важно, чтоб вы пролонгировали и платили-платили-платили...
Посмотрите сами:
1. Вы не отвечаете - вам не звонят.. или звонят намного меньше
2. Муж - послал. И все! То же самое.
3. Те кто разговаривает с ними - тому и звонят.

Ага. Ми ж прикладом бути маємо)). І ніхто не зважає на те, що ми теж люди. Із своїми сім'ями, проблемами і т.д.
Это не Вы виноваты, это как может быть чтоб у раб.образования и медицины были мин.оклады, это наше правительство не может обеспечить достойными зарплатами учителей, воспитателей , медиков.

Деякі дзвонитимуть оточенню, навіть, якщо Ви говоритимете з ними цілодобово((
Трохи затихають при скаргах на Нацком та 1545..
Я касі сказала,що будуть дзвонити на роботу,то подзвоню на гарячу лінію і звернусь у Нацком. Що порушують мої права. А вона мені:що ви погрожуєте. Поки тільки мені наярюють. А писати так і так буду.

І найменшою зарплатою
Четвертий рік працюю. 4500 отримую
Это не Вы виноваты, это как может быть чтоб у раб.образования и медицины были мин.оклады, это наше правительство не может обеспечить достойными зарплатами учителей, воспитателей , медиков.
Шкода, що до нашої влади це ніяк не дійде

Четвертий рік працюю. 4500 отримую

Шкода, що до нашої влади це ніяк не дійде
Я считаю, у начин.сотрудника не менее 8-9 тысяч, тогда и желание работать будет и что-то откладывать, а не лезть в эти дурацкие кредиты

Проверенно на собственном опыте - не имеет значения, что вы говорите. Им важно, чтоб вы пролонгировали и платили-платили-платили...
Посмотрите сами:
1. Вы не отвечаете - вам не звонят.. или звонят намного меньше
2. Муж - послал. И все! То же самое.
3. Те кто разговаривает с ними - тому и звонят.
Так воно і є.

Я касі сказала,що будуть дзвонити на роботу,то подзвоню на гарячу лінію і звернусь у Нацком. Що порушують мої права. А вона мені:що ви погрожуєте. Поки тільки мені наярюють. А писати так і так буду.
В моїй ситуації каса десь тиждня два протрималась, а вже потім подзвонили на роботу..
А от Сслоун/СосКредит - в перший же день просрочки. При тому, що з Сос подзвонили на робочий одразу після того, як я завершила з ними розмову..

У мене каса поки себе наче тихо поводить. Дзвонять лише мені. І то вже не щодня. Раз у 10 днів лист приходить. Я б їх закрила, бо адекватні, але нема чим. Тіло 7000, було 2 пролонгації і сплатила частину тіла (лишилось 5200),хочуть 8900, трохи забагато, але сума не росте

Я считаю, у начин.сотрудника не менее 8-9 тысяч, тогда и желание работать будет и что-то откладывать, а не лезть в эти дурацкие кредиты
Та да... Такой труд, прекрасная профессия, а ЗП мизерная... получается, что какое-то жертвоприношение, а не работа..

Та да... Такой труд, прекрасная профессия, а ЗП мизерная... получается, что какое-то жертвоприношение, а не работа..
Саме образливе те, що люблю свою роботу. Та й іншої у селі мені не знайти (є лише кілька магазинів, але там повний комплект). Не знаю, що робитиму якщо звільнять. За що жити із двома дітьми?

Саме образливе те, що люблю свою роботу. Та й іншої у селі мені не знайти (є лише кілька магазинів, але там повний комплект). Не знаю, що робитиму якщо звільнять. За що жити із двома дітьми?
Вы, главное, держитесь! Уволить по закону не имеют права! Главное продержаться пару месяцев, а там, попустит всех... Желаю Вам хорошей зарплаты!!!? Будем надеяться, что скоро, наконец то, в нашей стране что-то изменится....

Вы, главное, держитесь! Уволить по закону не имеют права! Главное продержаться пару месяцев, а там, попустит всех... Желаю Вам хорошей зарплаты!!!? Будем надеяться, что скоро, наконец то, в нашей стране что-то изменится....
Дякую за підтримку? Знаю, що не звільнять по статті, але попросить піти добровільно. Дуже сподіваюся, що до цього не дійде

От цікаво. Кого звільнили через дзвінки колекторів? Просто звільнили чи попросили добровільно - примусово звільнитися? В якій організації працювали? Я от у школі працюю. Якось директор сказала, що як дзвінки триватимуть, то буде змушена мене звільнити. Певно після сьогоднішнього трешу, вона саме так і зробить
На якiй пiдставi вона це зробить?Ви знаете що Ви можете по судах ii за це затаскати i виграете?Я вже мовчу про те,що така людина не повинна очолювати будь який колектив.Я теж працювала в школi (звiльнилась не через мфо).Мое керiвництво стало на мiй захист,не знаю що там директор iм казав,але дзвiнки припинились.Коли шг влаштували справжнiй треш в школi,директор та заступник самi звернулись до начальника полiцii за допомогою.Я вибачалась,звiсно..Директор сказав що це життя!Коли я йшла зi школи, мене вiдмовляли як колеги так i адмiнiстрацiя.Ми розiйшлись на тому,що я можу повернутись в будь який час.

Мені теж таке кажуть різні мфо

Мда уж... Шкода, що не всі розуміють, що звільнення навряд чи врятує від дзвінків
Це точно. Вони дзвонять і на ту роботу де вже давно людина не працює.

Дякую за підтримку? Знаю, що не звільнять по статті, але попросить піти добровільно. Дуже сподіваюся, що до цього не дійде
Тримайтесь..
Попросіть керівництво, якщо телефонуватимуть, казати, що вони Вас не знають чи Ви звільнились, поїхали в Хацапетівку вирощувати кульбабки і з Вами немає зв'язку.. Якщо кали зрозуміють, що керівництву дзвонити марно, то мають відчепитись..

Назад
Угорі