Кого е-гроши не трогали?

• Автор теми Автор теми Takon
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 56
  • Перегляди Перегляди 3K
І то якщо себе нормально будуть вести...поки що налаштована віддати...почнуть когось замахувати,до побачення...
В мене просто родичів особо нема...всі переважно за кордоном...замахують,алекси,е кеш,манівео тільки 2 двоюрідних братів які на Україні ...

Поиск в Гугле - реестр должников. Можно гуглить асвп. Там вводите данные свои и смотрите...
Я якщо чесно тільки починаю свій буремний шлях...десь просрочки почалися раніше...десь з серпня...тому за все ще хвилююся і не знаю де що дивитися,і як діяти...просто почалися часи коли вже пролонговувати не було чим...саме більше стидно перед двоюрідними братами...але що ж зміниш

Закрывайте сразу все страницы в соц сетях....
А так мне писал один Артур, но он уже из коллекторов, в Вайбер, на телефон дозвониться не как я за границей, но вроде никуда больше не звонили просрочка около 180дней)

Я теж про це Боженьку прошу....ска вчора за півдня 58 пропущених...і смс батькам.....з 5 хочуть 15...хотілка у моіх огогогоооооо виросла...шкода те що хочуть може отримають у вигляді тіла..А якщо будуть творить витворять взагалі нічого не получать
Напишіть в нбу я не вірив ну написав на прошлой неділі сьогодні получив смс пролонгації на 30днів до 26.10.2020 и смс ваш займ закрит дякуєм за спивпрацю в кабинете займ закрит

Напишіть в нбу я не вірив ну написав на прошлой неділі сьогодні получив смс пролонгації на 30днів до 26.10.2020 и смс ваш займ закрит дякуєм за спивпрацю в кабинете займ закрит
Що саме писали яке у Вас тело и сколько по времени просрочка

Та ви щасливчик просто.Ви напевно перший кого НБУ не бортонув.

Манивео, Алекскредит, Смартивей, Е-гроши, Кредит7, кредит плюс, май кредит, монетка, милоан
У вас соседей нашли, да?
В мене кредит7 не тільки сусідів знайшов,а ще й всіх родичів яких можна і не можна було знайти,а і людей які до мене жодного відношення не мають зовсім,так просто знайомі..Але щось інформація в чувака який дзвонив до них не сходиться з тим що знаю я?

Тіл

Тіло 6тис була пролонгація за 24 дня нащитали 15тис НБУ просив провірить законость нарахованих процентів в період карантину

Назад
Угорі