Кількість листів

• Автор теми Автор теми NIRVANA
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 1K

NIRVANA

Форумчанин
Дописи
367
Реакції
129
Бали
2625
NIRVANA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Цікавить, яку кількість листів відправляє кожна шаражка, ато у мене їх 11, листи прийшли від манівео, зекредіт і єврогроші.
Як часто відправляють вони листи, просто кон***а поштарка віддає листи батькам,( лист від манівео був прочитаний нею особисто, зекредит не відкривала, сьогодні єврогроші принесла привідкритим). Залишились шаражки бистрозайм, Алекс кредит, дінеро, сос кредит, про кредит, май валетт, майкредит, кешбері. По деяких прострочки більше 2 місяців

Цікавить, яку кількість листів відправляє кожна шаражка, ато у мене їх 11, листи прийшли від манівео, зекредіт і єврогроші.
Як часто відправляють вони листи, просто кон***а поштарка віддає листи батькам,( лист від манівео був прочитаний нею особисто, зекредит не відкривала, сьогодні єврогроші принесла привідкритим).
Откройте абонентский ящик!) и спите спокойно!)

Як часто відправляють вони листи, просто кон***а поштарка віддає листи батькам,( лист від манівео був прочитаний нею особисто, зекредит не відкривала, сьогодні єврогроші принесла привідкритим).
Ким прочитаний!? Листоношею?

Як часто відправляють вони листи, просто кон***а поштарка віддає листи батькам,( лист від манівео був прочитаний нею особисто, зекредит не відкривала, сьогодні єврогроші принесла привідкритим). Залишились шаражки бистрозайм, Алекс кредит, дінеро, сос кредит, про кредит, май валетт, майкредит, кешбері. По деяких прострочки більше 2 місяців
БыстроЗайм,Алекс и май кредит не прислали ни одного письма за 5 месяцев

Тоді ,на ім'я директора відділення пишете заяву про неналежне виконання своїх обов'язків листоноші,та про факт неналежної доставки пошти...
а ще краще на начальника районного главпоштампу. Тому що в селі не варіат - Ворон ворону око не виклює! А так - любопитній Варварі по носі надавали!!!

Что теперь ещё и письма считать?)) За чем? К чему? Что это решит? И снова зачем?

Мне только кредит касса письма шлет, по штуки 3-4 каждую неделю

а ще краще на начальник районного главпоштампу. Тому що в селі не варіат - Ворон ворону око не виклює! А так - любопитній Варварі по носі надавали!!!
Це для початку)) а також повідомити,що така сама скарга піде вище....
А ще краще,при них оформити рекомендований лист з описом та відправити...

Тоді вони ...... Ну,Самі зрозумієте))))))))

Что теперь ещё и письма считать?)) За чем? К чему? Что это решит? И снова зачем?
Нічого не вирішить, це інформація для себе, адже батькам сказала, що дзвонять шахраї, а тут листи приходять
Це для початку)) а також повідомити,що така сама скарга піде вище....
А ще краще,при них оформити рекомендований лист з описом та відправити...

Тоді вони ...... Ну,Самі зрозумієте))))))))
Вдячна за пораду

Назад
Угорі