Щоденник МІЙ ЩОДЕННИК ВИХОДУ З ЦЬОГО БОЛОТА. ДЯКУЮ, ЗА ТУ КІЛЬКІСТЬ КОРИСНОЇ ІНФИ, ЯКУ Я ТУТ ПРОЧИТАЛА

• Автор теми Автор теми Катерина Кущ
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 91
  • Перегляди Перегляди 5K
Я перепрошую, але Ви ж наче ще 8 листопада писали, що закрили бітів...
цього числа топ1 і бвти повнісстю неподужала, і зробила висновок, що ліпше б забила на ТОП1 бо це вийшло мені дорого. Але я вже перевірила я заблокована і заявку подати не можу.
Насправді мені ще довго все закривати, але кожен мій ранок починається з чашки кави і того, що я заходжу і читаю форум. Заспокоює. Головне самі кончені майже всі закриті з іншими довго але потрошку розберуся

Останнє редагування:
Заблокувала себе ще і КРИПСІ, не брала там нічого, але щоб і не повадно було. бо тоді точно не виберусь з цими криптобізнесменами

Всім привіт, підкажіть в кого був досвід з містер мані, чи реально за тіло домовитись?

Всім привіт, підкажіть в кого був досвід з містер мані, чи реально за тіло домовитись?
Закривав їх вже після продажу Сіті Фінанс, там за тіло і вийшло
Але десь читав, що на тіло йдуть і перед продажем - спробуйте, чому ні

В мене від них була повна тиша. Приблизно через 40+ днів сама почала розшукувати менеджера по заборгованості. Була пропозиція тіло 8000 закрити за 9500. Я погодилася. Думаю, якщо ще б почекати або поторгувплася, то було б тіло. Тому спробуйте
Теж цікаво, бо зараз вони в мене в черзі на закриття.

В мене від них була повна тиша. Приблизно через 40+ днів сама почала розшукувати менеджера по заборгованості. Була пропозиція тіло 8000 закрити за 9500. Я погодилася. Думаю, якщо ще б почекати або поторгувплася, то було б тіло. Тому спробуйте

Теж цікаво, бо зараз вони в мене в черзі на закритт
Закрила, як звичайний кредит, без скидок. Там 4000, лишалося доплатити.

То єдина контора яку я платив,не виходив на протермінування там комісія ще за видачу кредиту немаленька, плюс платіж 1 раз в 2 тижні.Читав що вони колись і додому приїзджали))

Ненормативна лексика!!
То єдина контора яку я платив,не виходив на протермінування там комісія ще за видачу кредиту немаленька, плюс платіж 1 раз в 2 тижні.Читав що вони колись і додому приїзджали))
мені їхній ****** грозився, я позвонила до іншого менеджера, який раніше мене вів то вспокоїли такого активного калєктора

Назад
Угорі